Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης για Α. Γεωργιάδη: Εγώ έπιασα τον κλέφτη και εκείνος μου κάνει μήνυση γιατί του μίλησα άσχημα

Πολάκης για Α. Γεωργιάδη: Εγώ έπιασα τον κλέφτη και εκείνος μου κάνει μήνυση γιατί του μίλησα άσχημα
Ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι δεν πρέπει να αρθεί η ασυλία του, καθώς η μήνυση αφορά την περίοδο άσκησης υπουργικών καθηκόντων
Για «φθηνό αντιπερισπασμό» έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στην κατάθεση του ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας σχετικά με την άρση της ασυλίας του.
«Εγώ έπιασα τον κλέφτη και εκείνος μου κάνει μήνυση γιατί του μίλησα άσχημα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξερχόμενος της Επιτροπής Δεοντολογίας και πρόσθεσε ότι τη δήλωση αυτή επανέλαβε και μέσα στην Επιτροπή.
Ο κ. Πολάκης είπε ότι δεν πρέπει να αρθεί η ασυλία του, καθώς η μήνυση αφορά την περίοδο άσκησης υπουργικών καθηκόντων και, άρα, πρέπει να κινηθεί διαδικασία συλλογής υπογραφών και συγκρότηση ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης, δηλαδή, να κινηθεί η διαδικασία του άρθρου 86 του Συντάγματος και όχι η διαδικασία για την άρση της βουλευτικής ασυλίας.
Σημειώνεται ότι η άρση ασυλίας του κ. Πολάκη έχει ζητηθεί μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για συκοφαντική δυσφήμιση με ανάρτηση του κ. Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης