Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Anytime της INTERAMERICAN συνεργάζεται με τον autoduder

tags :
Η Anytime της INTERAMERICAN συνεργάζεται με τον autoduder
Η Anytime της INTERAMERICAN συνεργάζεται με τον autoduder
Η Anytime της INTERAMERICAN, είναι δίπλα στον άνθρωπο σε κάθε στιγμή του, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια σε απλές, καθημερινές ανάγκες του.
Δεδομένου ότι η ασφάλεια στον δρόμο ξεκινάει από τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου, η Anytime συνεργάζεται πρωτοποριακά με τον autoduder, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη λύση σύγκρισης και εύρεσης συνεργείων στην Ελλάδα.
Με τη χρήση online πλατφόρμας, η Anytime εξασφαλίζει όχι μόνο στους πελάτες της αλλά σε όλους, κάθε στιγμή, υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν την καθημερινή ζωή τους απλούστερη και τον κόσμο ασφαλέστερο.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να βρει το καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο αυτοκινήτου κοντά του, καθώς επίσης να κλείσει το ραντεβού του, με ξεκάθαρους όρους, εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει τιμές εργασιών, να διαβάσει τις αξιολογήσεις πελατών για κάθε συνεργείο και ακόμη, να δει τη διαθεσιμότητα του συνεργείου που επιλέγει και το ωράριο που τον εξυπηρετεί, ώστε να κλείσει ραντεβού χωρίς να χρειαστεί να τηλεφωνήσει.
Η νέα πρωτοβουλία της Anytime προχωρεί πιο πέρα, υπενθυμίζοντας στον πελάτη το επόμενο service αυτοκινήτου και προσφέροντάς του προστιθέμενη αξία, αφού το αυτοκίνητο αποτελεί σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητάς του και η ασφάλεια του οδηγού είναι πάνω απ’ όλα. Το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να καταχωρίσει το e-mail του στην πλατφόρμα και η Anytime αναλαμβάνει στη συνέχεια κάθε φροντίδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι 200 και πλέον επιλεγμένα συνεργεία του δικτύου του autoduder, σε κάθε περιοχή και γειτονιά της Αττικής, είναι στη διάθεση του πελάτη για να τον εξυπηρετήσουν, εξασφαλίζοντάς του εγγυημένες τιμές χωρίς ψιλά γράμματα και παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Σε όλη τη διαδικασία και όποτε χρειαστεί, εκπρόσωπος του autoduder είναι δίπλα στον πελάτη συνεχώς, διασφαλίζοντας την ποιότητα των ανταλλακτικών και επιβλέποντας τις εργασίες μέχρι τέλους.
«Η νέα υπηρεσία της Anytime αποτελεί επιλογή στρατηγικής κατεύθυνσης για εμάς, διότι στόχο μας αποτελεί μία πιο ουσιαστική, ευρύτερη εξυπηρέτηση πέρα από την ασφαλιστική κάλυψη, ώστε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Θέλουμε να προσφέρουμε καθημερινή αξία σε κάθε πολίτη, προάγοντας την ασφάλεια με καινοτομίες και στους δρόμους» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTERAMERICAN.
Ο συνιδρυτής του autoduder Νικόλας Κάζος, υπογραμμίζει σχετικά: «H συνεργασία του autoduder με την Anytime εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη στο ευρύτερο κοινό, θέτοντας σε εφαρμογή την online πλατφόρμα σύγκρισης και εύρεσης του καταλληλότερου, ποιοτικότερου και οικονομικότερου συνεργείου. Με γνώμονα την απλοποίηση των διαδικασιών και την αύξηση επιλογών, μειώνουμε το κόστος, διασφαλίζοντας παράλληλα την τελική ποιότητα ανταλλακτικών και εργασιών, με στόχο έναν κόσμο με μεγαλύτερη οδική ασφάλεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης