Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson & Johnson: Πτώση κερδών 14,2% στο α’ 3μηνο 2019 - Οριακή αύξηση στις πωλήσεις

tags :
Johnson & Johnson: Πτώση κερδών 14,2% στο α’ 3μηνο 2019 - Οριακή αύξηση στις πωλήσεις
Κέρδη μειωμένα, αλλά καλύτερα των προσδοκιών, ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο του 2019 η Johnson & Johnson
Κέρδη μειωμένα, αλλά καλύτερα των προσδοκιών, ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο του 2019 η Johnson & Johnson, με την εταιρεία να αυξάνει τις προβλέψεις της για τις προσαρμοσμένες πωλήσεις του έτους, λόγω της αυξημένης ζήτησης για τις θεραπείες κατά της ψωρίασης και της νόσου του Crohn, καθώς και για φάρμακα κατά του καρκίνου Darzalex και Imbruvica.
Η J&J ανακοίνωσε πως τα καθαρά της κέρδη υποχώρησαν κατά 14,2% στα 3,75 δισ. δολ., ενώ εξαιρουμένων εκτάκτων στοιχείων, η εταιρεία κέρδισε 2,10 δολ. ανά μετοχή, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 2,03 δολ.
Οι τριμηνιαίες πωλήσεις αυξήθηκαν οριακά στα 20,02 δισ. δολ., υψηλότερα των εκτιμήσεων για 19,61 δισ. δολ.
Η εταιρεία δήλωσε ότι αναμένει οι προσαρμοσμένες λειτουργικές πωλήσεις της για το έτος να αυξηθούν μεταξύ 2,5% και 3,5%, σε σύγκριση με τις προηγούμενες προβλέψεις, που έκαναν λόγο για αύξηση 2% - 3%.
Η μονάδα φαρμάκων της J&J, η οποία ήταν ο κυρίαρχος παράγοντας ανάπτυξης της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσε και πάλι «φωτεινό» σημείο, αντιπροσωπεύοντας λίγο περισσότερο από το ήμισυ των συνολικών εσόδων της κατά το πρώτο τρίμηνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης