Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μέρκος (Αθήνα Ψηλά): Για μια Αθήνα ασφαλή και προσιτή για τους κατοίκους και περαστικούς.

tags :
Μέρκος (Αθήνα Ψηλά): Για μια Αθήνα ασφαλή και προσιτή για τους κατοίκους και περαστικούς.
Άρθρο του Χρήστου Μέρκου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό "Αθήνα Ψηλά", του Κώστα Μπακογιάννη
Είναι προφανές ότι η οικονομική κρίση και η παγκοσμιοποίηση δεν άφησαν ανεπηρέαστη την ασφάλεια και την εγκληματικότητα τον πολιτών της Αθηνας.
Σε μια εποχή έντονης οικονομικής κρισης το οργανωμένο έγκλημα και η ένοπλες συμμορίες δρουν ανενόχλητοι και αυτό γιατί δεν υπάρχει η βούληση να αντιμετωπισουν αποφασιστικά τους θύλακες πολιτικής βίας, που εξακολουθούν να αμαυρώνουν την εικόνα της πρωτεύουσας και να πλήττουν το θεμελιώδες δικαίωμα του πολίτη στην ασφάλεια.
Σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν, οι συνθήκες ανοχής απέναντι στην αναξιοκρατία, στην ατιμωρησία και στην άνιση αντιμετώπιση βάσει επιλεκτικών υποκειμενικών κριτηρίων.
Με την ψήφο σας στον συνδυασμό "Αθήνα ψηλά" στο προσωπο μου και με Δήμαρχο τον Κώστα Μπακογιαννη,τα φαινόμενα ανασφάλειας και κοινωνικής έντασης θα τα αντιμετωπίσουμε ορθολογικα,μέσα από το συνδυασμό βραχυπρόθεσμων μέτρων πρόληψης συνδυασμένων με μέτρα κοινωνικής πρόληψης σε μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη προοπτική, προς όφελος της ποιότητας ζωής των πολιτών, ώστε οι γειτονιές της πόλης να είναι προσιτές στους κατοίκους και στους περαστικούς που θα μπορούν να νιώθουν ταυτόχρονα ασφαλείς αλλά και ελεύθεροι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης