Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αρβανίτης για τα επεισόδια στην Κατερίνη: Μας προπηλάκισαν φασίστες - Φώναζαν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Αρβανίτης για τα επεισόδια στην Κατερίνη: Μας προπηλάκισαν φασίστες - Φώναζαν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών
Οι συγκεντρωμένοι πολίτες έγιναν έξαλλοι με τη στάση του Κώστα Αρβανίτη όταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρχισε να τους τραβά βίντεο
«Φασίστες» χαρακτήρισε ο Κώστας Αρβανίτης, εκείνους που αποδοκίμασαν άγρια τον ίδιο και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη.
Στη δήλωσή του, ο Κώστας Αρβανίτης αναφέρει ότι έξω από το Επιμελητήριο της πόλης, όπου γινόταν η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρωμένοι «με επικεφαλής πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, άρχισαν να απειλούν, να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουν να ματαιώσουν την εκδήλωση».
«Η απάντησή μας ήταν μια φράση:
«Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας» και την Κόκκινη Καρφίτσα στο πέτο μου», αναφέρει ακόμη και καταλήγει ότι η εκδήλωση έγινε «κανονικά και με μεγάλη επιτυχία».
«Την τρομοκρατία την έσπασαν οι πολίτες της Κατερίνης, όπως έπρεπε.
Η εκδήλωση έγινε κανονικά και με μεγάλη επιτυχία. Όπως θα γίνουν και όλες όσες έχουμε προγραμματίσει για το μέλλον» καταλήγει.
Να σημειωθεί ότι έξω από την εκδήλωση είχαν συγκεντρωθεί πολίτες που φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών γεγονός που ενόχλησε του δύο υποψηφίους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και άλλα στελέχη του κόμματος οι οποίοι διαπληκτίστηκαν με τον κόσμο.
Μάλιστα, οι πολίτες έγιναν έξαλλοι με τη στάση του Κώστα Αρβανίτη, καθώς ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ήρθε σε αντιπαράθεση με τους συγκεντρωμένους και τους τραβούσε σε βίντεο. Κάποια στιγμή, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν αντικείμενα προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης