Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τί είναι πια αυτό που κάνει τη μπίρα εζα τόσο ξεχωριστή; - Νέα διαφημιστική καμπάνια από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

tags :
Τί είναι πια αυτό που κάνει τη μπίρα εζα τόσο ξεχωριστή; - Νέα διαφημιστική καμπάνια από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης
Τι είναι πια αυτό που κάνει τη μπίρα εζα τόσο ξεχωριστή; - Νέα διαφημιστική καμπάνια από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων της, λανσάρει τη νέα πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια για τις μπίρες εζα Fine Lager και εζα Premium Pilsener, η οποία υπόσχεται να αποκαλύψει στους λάτρεις της μπίρας όλα εκείνα τα μυστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.
Μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι στο εργοστάσιο της εταιρείας που παράγονται οι αγαπημένες μας μπίρες όλων η καμπάνια έρχεται να απαντήσει στο ερώτημα «Τι είναι πια αυτό που κάνει τη μπίρα εζα τόσο ξεχωριστή;».
Οι εζα Fine Lager και εζα Premium Pilsener συστήθηκαν στο κοινό μέσα από μία επιτυχημένη καμπάνια, με μεγάλες δόσεις χιούμορ, όταν δύο ομάδες ζυθοποιών ήρθαν σε «αντιπαράθεση» για το ποια είναι η καλύτερη μπίρα.
Αυτή τη φορά, οι καταναλωτές παρακολουθούν μία υπόθεση «κατασκοπίας», η οποία βήμα-βήμα αποδεικνύει τι κάνει τις μπίρες εζα τόσο ξεχωριστές και αγαπητές.
Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής του διαφημιστικού φτάνει από το εξωτερικό στην Αταλάντη ως «κατάσκοπος» μόνο και μόνο για να παρακολουθήσει την όλη διαδικασία και καταλήγει να κάνει αυτό που ειδικοί και λάτρεις της μπίρας αγαπούν περισσότερο απ’ όλα, να απολαμβάνει μία κρύα μπίρα εζα με καλή παρέα!
Πέρα από τα εκλεκτά υλικά υψίστης ποιότητας που επιλέγονται για τη δημιουργία των μπιρών εζα, στο νέο διαφημιστικό της εταιρείας μπορεί κανείς να δει το μεράκι και την αγάπη των ανθρώπων της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, να παράγουν καλή μπίρα με το σωστό τρόπο.
Άλλωστε, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης διακρίνεται για το πάθος της για την μπίρα και την προσήλωσή της να προσφέρει μοναδικά προϊόντα ζύθου σε όλους τους λάτρεις του είδους.
Τα γυρίσματα του διαφημιστικού διήρκησαν δύο ημέρες και πραγματοποιήθηκαν στο εργοστάσιο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.
Η παραγωγή της καμπάνιας έγινε από την Boo Productions, και η παραγωγή μουσικής από την Musou Music Publishing σε σύνθεση της Μαριέττας Φαφούτη.
Ό,τι τύπος και αν είσαι, είναι σίγουρο ότι στην εζα θα βρεις την μπίρα σου.
Γιατί στην Αταλάντη φτιάχνουν μπίρες, τη μία καλύτερη από την άλλη!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης