Δελτία Τύπου

Συνεργασία ομίλου Δανός με το εμπορικό κέντρο Neo Plaza στην Κύπρο

tags :
Συνεργασία ομίλου Δανός με το εμπορικό κέντρο Neo Plaza στην Κύπρο
Συνεργασία ομίλου Δανός με το εμπορικό κέντρο Neo Plaza στην Κύπρο
Ο όμιλος ΔΑΝΟΣ – an alliance member of BNP PARIBAS Real Estate καί η εταιρεία Neo Plaza Ltd ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την εμπορική ανάπτυξη του Εκπτωτικού και Ψυχαγωγικού Πάρκου, "Neo Plaza", στην Κύπρο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, "οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για προσέγγιση και συνεργασία τοπικών και διεθνών εμπορικών οίκων με παρουσία σε εμπορικά και ψυχαγωγικά πάρκα και στρατηγικών επενδυτών που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτή την δυναμική επένδυση στην χώρα".
Η συνεργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εμπορικής ανάπτυξης του πρώτου ανοικτού τύπου, Εκπτωτικού καί Ψυχαγωγικού Πάρκου το οποίο θα αναπτυχθεί στην περιοχή Κοκκινοτριμιθία, κοντά στην πόλη της Λευκωσίας, σε μία έκταση πάνω από 35.000τ.μ. που στοχεύει να προσφέρει "έναν εξαιρετικό συνδυασμό επίλογών για επώνυμες αγορές, εστίαση και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια, ξεκινώντας επίσημα την λειτουργία του την άνοιξη του 2020".
H NEO PLAZA Ltd, είναι μία Κυπριακή εταιρεία, που απαρτίζεται από ανώτερα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο Λιανεμπόριο και τη λειτουργία εμπορικών κέντρων, καθώς και εκτενή γνώση της τοπικός αγοράς και του εμπορικού περιβάλλοντος.
Ο Όμιλος Δανός – An alliance of BNP PARIBAS REAL ESTATE, επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Πάνος Δανός με γραφεία σε ολόκληρη την Κύπρο, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια "προσφέρει ένα ευρύ παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα των ακινήτων και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων και μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Με την 50ετή εμπειρία του, ο Όμιλος Δανός – An alliance member of BNP PARIBAS Real Estate έχεί υποστηρίξει διεθνείς συνεργασίες και επενδύσεις στον χώρο της ακίνητης περιουσίας στην Κύπρο και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη".
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης