Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Βράβευση της Cruiseway για τη διαδικτυακή της πλατφόρμα κρατήσεων

tags :
Βράβευση της Cruiseway για τη διαδικτυακή της πλατφόρμα κρατήσεων
Βράβευση της Cruiseway για τη διαδικτυακή της πλατφόρμα κρατήσεων
Πρωτοπόρος στις ηλεκτρονικές κρατήσεις αναδεικνύεται η Cruiseway Travel λαμβάνοντας το χρυσό βραβείο των Tourism Awards 2019 στην κατηγορία «Digital Tourism» και ειδικότερα στην υποκατηγορία «Αξιοποίηση εξειδικευμένων & εξατομικευμένων λειτουργικοτήτων» για την καινοτόμα δικτυακή της πλατφόρμα για κρατήσεις κρουαζιέρας.
Το έργο αφορά τη σύλληψη, σχεδιασμό και υλοποίηση μίας νέας καινοτόμου και μοναδικής διαδικτυακής πλατφόρμας, μέσω της οποίας τα συνεργαζόμενα πρακτορεία της Cruiseway Travel Β2Β, καθώς και οι ταξιδιώτες B2C που ενδιαφέρονται για κρουαζιέρα, έχουν άμεση πρόσβαση, από οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη στο Internet, για να ενημερώνονται για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες, σχετικά με την κρουαζιέρα. Ήδη μετά από 12 μήνες περίπου λειτουργίας της, έχουν ενταχθεί στο σύστημα 11 εταιρίες κρουαζιέρας, που καλύπτουν περίπου το 60% της αγοράς κρουαζιέρας στην Ελλάδα προσφέροντας 6.000 μοναδικές κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο.
Η επιτυχημένη λειτουργία της πλατφόρμας και τα σημαντικά πλεονεκτήματά της, έναντι της πρότερης κατάστασης, έχουν δημιουργήσει υψηλή ζήτηση για on line κρατήσεις κρουαζιέρας από το ελληνικό κοινό, δίνοντάς του μια ανεπανάληπτη εμπειρία κατά τη διάρκεια της κράτησης. Στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει κάτι ανάλογο και αυτό φυσικά ήταν και το στοιχείο που έδωσε στην Cruiseway το χρυσό βραβείο.
"Στόχος μας είναι αυτή η προσπάθεια να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας μιας και η καινοτόμα πλατφόρμα μας πραγματοποιεί σημαντική οικονομία στο κόστος, τον χρόνο και την πληροφόρηση, σε όλη την εμπορική διαδικασία της κρουαζιέρας για τις περισσότερες εταιρίες του κλάδου. Επίσης, είναι εύκολη στη χρήση και δίνει αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο κάνοντας την αγορά μιας κρουαζιέρας ένα ευχάριστο παιχνίδι για τον ταξιδιώτη.", δήλωσε η κα Τατιάνα Χάμπα πρόεδρος και διευθύνουσα Σύμβουλος της Cruiseway Travel.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης