Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H La Pasteria στο Vegan Corner του Healthy Life Festival

tags :
H La Pasteria στο Vegan Corner του Healthy Life Festival
H La Pasteria στο Vegan Corner του Healthy Life Festival
H La Pasteria, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη γνωστή ιστοσελίδα Vegan Times, συμμετέχει στο Vegan Corner του Healthy Life Festival, του μεγαλύτερου φεστιβάλ «Ευ Ζην», που διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, από τις 12 έως τις 14 Απριλίου.
Η La Pasteria, ο αγαπημένος προορισμός όλης της οικογένειας για αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις έχει δημιουργήσει ένα μενού, το οποίο περιλαμβάνει προτάσεις ειδικά σχεδιασμένες για τους vegan & vegan-friendly πελάτες της.
Το μενού αυτό είναι πιστοποιημένο από την ομάδα του Vegan Times, η οποία έχει συμπεριλάβει στο site της και προτείνει τα καταστήματα La Pasteria, σε όσους ακολουθούν το vegan τρόπο διατροφής.
Το μενού περιλαμβάνει γευστικά ορεκτικά και σαλάτες, pizza με ποικιλία λαχανικών και vegan εκδοχές των αγαπημένων συνταγών pasta Napoletana, Primavera & Arrabiata, με επιλογή και ζυμαρικών ολικής άλεσης.
Εκτός από την ενημέρωση του κοινού για τις vegan επιλογές της, η La Pasteria θα προσφέρει στους επισκέπτες του φεστιβάλ έκπτωση 20% στην επόμενη επίσκεψή τους σε ένα από τα καταστήματά της, ώστε να απολαύσουν ένα μοναδικό γαστρονομικό «ταξίδι» στην Ιταλική κουζίνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης