Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στον Βενέτη η νηστεία δεν θα θες να τελειώσει - Με 60 και πάνω σαρακοστιανές προτάσεις

tags :
Στον Βενέτη η νηστεία δεν θα θες να τελειώσει - Με 60 και πάνω σαρακοστιανές προτάσεις
Στον Βενέτη η νηστεία δεν θα θες να τελειώσει - Με 60 και πάνω σαρακοστιανές προτάσεις
Εξήντα και πάνω σαρακοστιανές προτάσεις που συνδυάζουν αγνά υλικά με φρέσκιες πρώτες ύλες, κάνουν την νηστεία απόλαυση σε κάθε κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ: Πίτες, λαχταριστά σάντουιτς, σαλάτες, νόστιμα πιάτα ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και πλούσια ποικιλία από γλυκά, προσφέρουν μεγάλη  γκάμα επιλογών κάθε στιγμή της ημέρας!
Το πρωινό σου ξεκινά δυναμικά με απολαυστικό καφέ ΒΕΝΕΤΗ με γάλα σόγιας ή με ένα από τους πεντανόστιμους δροσιστικούς χυμούς  ΒΕΝΕΤΗ. Συνόδευσε τον καφέ σου με ένα από τα  ελαφριά πρωινά ΒΕΝΕΤΗ. Εναλλακτικά προτείνουμε κρουασίνια, κουλούρι Θεσσαλονίκης, μπρέτσελ, μπάρες  δημητριακών με φιστικοβούτυρο ή ταχίνι, μπισκότα με πίτουρο βρώμης με σοκολάτα περγαμόντο ή φράουλα, κούκις κουάκερ, μπισκότα φουντούκι χωρίς ζάχαρη ή κάποιο από τα λαχταριστά προϊόντα κρουασαντερί όπως ρολά με σπανάκι, κολοκύθι ή πατάτα.
Για τις δύσκολες ώρες της μεσημεριανής ή απογευματινής λιγούρας, δοκίμασε πίτες  με αγνά φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά της ελληνικής γης όπως  νηστίσιμη σπανακόπιτα ή πρασόπιτα ταψιού, πεινιρλί νηστίσιμο, αχλαδόπιτα Ηπείρου αλλά και φρέσκα, ζουμερά, νηστίσιμα, σάντουιτς ή  αραβική πίτα με ταμπουλέ και χούμους.
Για πιο ελαφρές επιλογές επέλεξε ποικιλία από  κριτσίνια, βενέτικο, με χαρούπι ή ρόδι.
Aν θες πλήρες μεσημεριανό γεύμα, εκτός από τις φρέσκες απολαυστικές σαλάτες, μια σειρά από σπιτικά μυρωδάτα πιάτα σου ανοίγουν την όρεξη:  χταπόδι στιφάδο με ρύζι, σουπιές λεμονάτες με μάραθο, λαχανοντολμάδες νηστίσιμοι, ρεβύθια με σπανάκι, γεμιστά, κανελόνια με σπανάκι και ό, τι άλλο λιγουρευτείς, το βρίσκεις στον ΒΕΝΕΤΗ.
Για επιδόρπιο, οι επιλογές ξεκινούν με χαλβάδες, μπακλαβάδες και διάφορα σιροπιαστά γλυκά, λουκουμαδάκια, κουρκουμπίνια, ροξάκια, οικογενειακή μηλόπιτα γαλλική αλλά και για τους λάτρεις της σοκολάτας νηστίσιμη τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι, ή διάφορες επιλογές από την chocolaterie μας όπως σοκολάτα υγείας με cranberry φουντούκι και goji berry ή Αφροδίτη υγείας!
Μπες στον Βενέτη και σταμάτα να μετράς τις μέρες της νηστείας!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης