Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Η πραγματική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ περνάει μέσα από την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ

Ανδρουλάκης: Η πραγματική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ περνάει μέσα από την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ
Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαπολύει ο Ν. Ανδρουλάκης
Την ανατροπή των συσχετισμών από το αποτέλεσμα των ευρωκλογών κιόλας ζητά με συνέντευξή του στον Φιλελεύθερο ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι η πραγματική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ περνάει μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής.
Επιτίθεται, εξάλλου, στον ΣΥΡΙΖΑ αποδομώντας την δήθεν «προοδευτική» πολιτική του.
«Είναι προοδευτικός ο τρόπος χειρισμού του μεταναστευτικού;», «πόσο προοδευτικές είναι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα κόκκινα δάνεια;», «πόσο προοδευτική είναι μία οικονομική πολιτική που αναπαράγει με επιδόματα την φτώχεια;», αναρωτιέται μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν από εκπροσώπους της καραμανλικής δεξιάς, ως υπουργοί των ΑΝΕΛ.
Όπως αναφέρει «στις Ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο ψηφοδέλτιό του από εκπροσώπους της καραμανλικής δεξιάς μέχρι Υπουργούς των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που επέλεξαν την παραμονή τους στην Κυβέρνηση.
Το δικό μας ψηφοδέλτιο, παρά τις όποιες επιμέρους διαφορές, χαρακτηρίζεται από μία ιδεολογική ομοιογένεια, όλοι ανήκουμε στο χώρο της Κεντροαριστεράς».
Ακόμη, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ επιτίθεται αντίστοιχα στη ΝΔ, θυμίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «θεωρεί τις ανισότητες ως φυσικό φαινόμενο» αντιπροτείνοντας αξιοκρατία, στη βάση της οποίας δεν θα υπάρχουν φραγμοί για τους ικανούς ανθρώπους, συμπληρώνοντας πως «ανεξαρτήτως των προσόντων και των γνώσεων που κατέχουν, αξίζουν να έχουν ευκαιρίες ώστε να μην γίνονται θύματα κοινωνικών αποκλεισμών».
Ερωτηθείς για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Ανδρουλάκης παραπέμπει στο εκλογικό αποτέλεσμα λέγοντας ότι «ο λαός θα κρίνει τη θέση μας» και σχολιάζοντας για το κόμμα του ότι «μόνο στην περίπτωση που έχεις ένα μεγάλο αποτέλεσμα, μπορείς να επιβάλεις προοδευτικές πολιτικές».
Όσο για το ποιος θα λάβει τις τελικές αποφάσεις την επόμενη μέρα των εκλογών, εκτιμά ότι μόνα αρμόδια είναι τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος.
Τέλος, μιλά  για την ανάγκη «να φέρουμε νέο ήθος στην πολιτική ξεκινώντας από τα του οίκου μας», τονίζοντας ότι «μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε το κλίμα της απογοήτευσης και της αντιπολιτικής που διαβρώνει τη δημοκρατία μας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης