Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το πιο πρόσφατο πλυντήριο ρούχων μπροστινής φόρτωσης της LG με τη νέα τεχνολογία AI DD

tags :
Το πιο πρόσφατο πλυντήριο ρούχων μπροστινής φόρτωσης της LG με τη νέα τεχνολογία AI DD
Η τεχνολογία Deep Learning και το αναβαθμισμένο TurboWash™360° μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα της πλύσης και ελαχιστοποιούν τη φθορά των ρούχων
Η LG Electronics (LG) πρόκειται να εντυπωσιάσει το κοινό στην LG InnoFest Europe 2019 με το πιο πρόσφατο πλυντήριο ρούχων μπροστινής φόρτωσης.
Με ενσωματωμένο AI Direct Drive (DD) με τεχνολογία deep learning, προσφέρει βελτιωμένα αποτελέσματα πλύσης και ελαχιστοποιεί τη φθορά των υφασμάτων, καθορίζοντας τα χαρακτηριστικά και την ένταση κάθε φορτίου (πλύσης). Παράλληλα, με το αναβαθμισμένο TurboWash™360°, το προηγμένο πλυντήριο ρούχων μπροστινής φόρτωσης της LG καθαρίζει τα ρούχα σε βάθος και ολοκληρώνει τους κύκλους σε λιγότερο χρόνο.
Με τo ενισχυμένο μοτέρ DD, η νέα συσκευή επεκτείνει τον ορισμό της «εξαιρετικής απόδοσης πλύσης» προσφέροντας ανώτερη φροντίδα στα υφάσματα. Αξιοποιώντας την τεχνολογία deep learning - η οποία βασίζεται σε ένα τεράστιο όγκο δεδομένων που συλλέγονται από την LG – το AI DD επιτρέπει μία ειδικά σχεδιασμένη πλύση καθώς εντοπίζεται αυτόματα το βάρος των άπλυτων ρούχων και γίνεται ακριβής αξιολόγηση της απαλότητας του υφάσματος. Αυτό εγγυάται κάθε φορά κορυφαία αποτελέσματα και μειώνει τις περιπτώσεις της φθοράς των υφασμάτων κατά 18%, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των αγαπημένων ρούχων.
Χάρη στην τεχνολογία TurboWash™ 360°, το πλυντήριο παρέχει την άνεση της γρήγορης πλύσης (Fast Wash), η οποία διαρκεί μόλις 39 λεπτά - 34% ταχύτερη από τη συμβατική επιλογή TurboWash. Το πλυντήριο εκτοξεύει πίδακες νερού και απορρυπαντικού σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για να έχετε πιο καθαρά ρούχα. Το Steam™+ συμπληρώνει αυτή την ολοκληρωμένη  λύση πλύσης, εξουδετερώνοντας το 99,9% των αλλεργιογόνων μέσω ενός ειδικού κύκλου αποστείρωσης και αφαιρώντας το 30% της ενοχλητικής τσάκισης μέσω της επιλογής Wrinkle Care.
Το νέο πλυντήριο ρούχων μπροστινής φόρτωσης αναδεικνύει επίσης τη δέσμευση της LG να δημιουργεί εύχρηστα και φιλικά προς τον χρήστη προϊόντα. Ανθεκτικό και αξιόπιστο, διαθέτει ενεργειακή απόδοση A+++-50% και 10ετή εγγύηση. Ενισχύοντας περαιτέρω την άνεση στη χρήση, η εφαρμογή SmartThinQ™ επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν και να παρακολουθούν από το smartphone τους τον κύκλο πλύσης του πλυντηρίου. Επιπλέον, μπορεί να μετατραπεί σε TWINWash™, τοποθετώντας απλά το LG MiniWash απευθείας από κάτω , επιτρέποντας στον χρήστη να πλένει δύο φορτία ταυτόχρονα.
«Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε το νέο μας πλυντήριο μπροστινής φόρτωσης με την επαναστατική τεχνολογία AI DD στους επισκέπτες της InnoFest Europe», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι «παρέχοντας εξατομικευμένη πλύση, ήπια περιποίηση υφασμάτων και καλύτερη απόδοση, το πιο πρόσφατο πλυντήριο μας ενσωματώνει την αδιάλειπτη αφοσίωσή μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα πλύσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης