Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Στο ραντάρ της HSBC το retail της Ελλάδας - Νέα προγράμματα χορηγήσεων και πιστωτική κάρτα

tags :
Στο ραντάρ της HSBC το retail της Ελλάδας - Νέα προγράμματα χορηγήσεων και πιστωτική κάρτα
Η HSBC σχεδιάζει νέο προνομιακό λογαριασμό και προσφέρει ασφάλιση σε νέους Έλληνες φοιτητές στη Μ. Βρετανία
Δυναμικά στην ελληνική αγορά σχεδιάζει να εισέλθει η HSBC, βλέποντας σημαντικές δυνατότητες επέκτασης.
Ειδικότερα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, εκπρόσωποι της HSBC ανέφεραν ότι προβλέπουν ανάπτυξη 2% την επόμενη διετία σε παλαιούς και νέους καταθέτες.
Σε αυτό το πλαίσιο, σχεδιάζει νέο προνομιακό λογαριασμό και προσφέρει ασφάλιση σε νέους Έλληνες φοιτητές στη Μ. Βρετανία.
Επίσης, σχεδιάζει νέα προγράμματα στεγαστικών πιστώσεων, ενώ θα εκδώσει πιστωτική κάρτα επιτόκιο 7,99% για κάθε νέα αγορά.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η HSBC, ανανεώθηκε μια σειρά προϊόντων της, προκειμένου να καλύψει το σύνολο των αναγκών των ιδιωτών πελατών της στην Ελλάδα, από την απόκτηση νέας κατοικίας έως τις σπουδές των παιδιών τους στο εξωτερικό αλλά και τις καθημερινές τους καταναλωτικές αγορές.
Η HSBC επανεκκινεί τη χορήγηση των στεγαστικών της δανείων και ανανεώνει την πρωτοποριακή υπηρεσία U Start! (μια ολοκληρωμένη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών και λύσεων ειδικά διαμορφωμένη για φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο).
Ταυτόχρονα, προσφέρει στους πελάτες της το προνομιακότερο επιτόκιο πιστωτικής κάρτας στην αγορά (7,99%), για την πραγματοποίηση νέων αγορών με ισχύ για δύο χρόνια.
Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής του τομέα Retail Banking & Wealth Management και Marketing της HSBC δήλωσε: «Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες τραπεζικές λύσεις, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν το σύνολο των οικονομικών τους αναγκών.
Ενισχύουμε, λοιπόν, το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο προκειμένου να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για μια συνολική σχέση με την Τράπεζά τους».

Στεγαστικά δάνεια από την HSBC

Τα νέα στεγαστικά δάνεια της HSBC δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες της Τράπεζας να αποκτήσουν το σπίτι που ονειρεύονται. Παρέχουν χρηματοδότηση για την αγορά πρώτης και δεύτερης κατοικίας, ανακαίνιση και μεταφορά δανείων από άλλες τράπεζες.
Tα επιτόκια για τα νέα στεγαστικά δάνεια από την HSBC ξεκινούν από 2,75% .

Βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος:

Δάνεια για αγορά κατοικίας και μεταφορά δανείων από άλλη Τράπεζα:
•    Χρηματοδότηση έως 70%  της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου 15 έτη.
•    Χρηματοδότηση έως 75% της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου 10 έτη.
Δάνεια για εργασίες ανακαίνισης:
•    Χρηματοδότηση έως 50% της αξίας της ανακαίνισης, (ποσό δανείου έως 60.000 ευρώ και διάρκεια έως 10 έτη).  

U Start!
Η πρωτοποριακή υπηρεσία U Start!, είναι μια ολοκληρωμένη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών και λύσεων ειδικά για φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τον φοιτητή στο Ηνωμένο Βασίλειο καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του.
Ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να ανοίξει το λογαριασμό U Start! στην Ελλάδα και να εξυπηρετείται με ασφάλεια στα πολυάριθμα καταστήματα της HSBC στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Το πρόγραμμα U Start! παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, όπως: καταθετικό λογαριασμό, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα, ιατρική ασφάλιση και ταξιδιωτική ασφάλιση. Δίνει, επίσης, δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία Phone Home, η οποία επιτρέπει επείγουσα ανάληψη μετρητών και αντικατάστασης της κάρτας του φοιτητή, εάν χαθεί ή κλαπεί και επανέκδοση του αριθμού PIN της κάρτας.
Επιπλέον, με το U Start! ο φοιτητής αποκτά πρόσβαση στην ολοκληρωμένη υπηρεσία Express Banking και μπορεί να εξυπηρετηθεί είτε online μέσω της υπηρεσίας Internet Banking από την HSBC, είτε μέσω της υπηρεσίας Phone Banking από την HSBC (καλώντας από σταθερό ή κινητό). Το πακέτο υπηρεσιών U Start!
Παρέχει, επίσης, δωρεάν τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα ISIC (International Student Identity Card), η οποία προσφέρει στους φοιτητές πλήθος προνομίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα αλλά και σε 134 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πιστωτικές κάρτες:
Το προνομιακότερο επιτόκιο (7,99%) της αγοράς  για νέες αγορές
Η HSBC ανταποκρίνεται και στις καταναλωτικές ανάγκες των πελατών της προσφέροντάς τους προνομιακό επιτόκιο πιστωτικής κάρτας 7,99% για νέες αγορές με ισχύ για 2 έτη .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης