Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαράκη (ΝΔ): Η Ελλάδα εν συνόλω θεωρεί επιζήμια τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ζαχαράκη (ΝΔ): Η Ελλάδα εν συνόλω θεωρεί επιζήμια τη Συμφωνία των Πρεσπών
Δυστυχώς έχει ακόμα πολλά αρνητικά πράγματα να μας δώσει στο μέλλον είπε η εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι η Ελλάδα στο σύνολο της θεωρεί επιζήμια τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία έκανε λόγο για επικοινωνιακή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία.
«Θα προσπαθήσει απεγνωσμένα να το δείξει ως θετικό αποτύπωμα.
Γιατί αυτό το οποίο κάνει από χθες με την επικοινωνιακή διάσταση που δίνει στα πράγματα, οπουδήποτε και εάν έχει πάει στις διμερείς σχέσεις, είναι να μας αποδείξει ότι ουσιαστικά είναι μία ιστορική στιγμή, είναι μία ιστορική επίσκεψη, ότι είναι αποτέλεσμα μία ιστορικής συμφωνίας» είπε μιλώντας στο Real Fm η κα.Ζαχαράκη.
«Όλα αυτά όμως έχουν ακυρωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων.
Περισσότερο μάλλον θα το δούμε με πρακτικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του Βορειοελλαδίτη επιχειρηματία, αυτών των ανθρώπων οι οποίοι θα επιχειρήσουν να εξάγουν τα προϊόντα τους» τόνισε η κα.Ζαχαράκη, αναφέροντας πως η Ελλάδα με τη Συμφωνία των Πρεσπών «είπε όλα τα ναι, εκεί που οι προηγούμενοι είπαν όχι».
«Αποτέλεσμα αυτής της συμφωνίας θα δείτε ότι είναι και το ζήτημα με τα προϊόντα» τόνισε η κα.Ζαχαράκη.
«Η Ελλάδα εν συνόλω - και δεν έχει να κάνει μόνο με τη βόρεια Ελλάδα αλλά σε όλες τις περιοχές - θεωρεί ότι αυτή είναι μία εθνικά επιζήμια συμφωνία, η οποία δυστυχώς έχει πολλά ακόμα αρνητικά πράγματα να μας δώσει στο μέλλον εάν δεν διαφυλάξουμε πολύ πιστά την διαδικασία εισδοχής στην ΕΕ» υποστήριξε η εκπρόσωπος της ΝΔ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης