Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Action Global Communications γιορτάζει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα

tags :
Η Action Global Communications γιορτάζει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα
Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η διαμόρφωση εξατομικευμένων integrated στρατηγικών επικοινωνίας, με βάση τους στόχους του κάθε πελάτη και το επιθυμητό αποτέλεσμα
Τριάντα χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στην Ελληνική αγορά γιορτάζει φέτος η Action Global Communications, καθιστώντας την ως μία από τις μακροβιότερες εξειδικευμένες εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στη χώρα.
Το ελληνικό γραφείο αποτέλεσε το πρώτο βήμα στο επεκτατικό πρόγραμμα της κυπριακών συμφερόντων εταιρείας Action Global Communications, που σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ανεξάρτητα δίκτυα στρατηγικής επικοινωνίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τη Βαλτική, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
Διασφαλίζοντας τη δημιουργία ουσιαστικών και μακροπρόθεσμων σχέσεων μεταξύ των πελατών της και των κοινών που τους ενδιαφέρει, η Action Global Communications, παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών επικοινωνίας με έμφαση στη στρατηγική εταιρική επικοινωνία, τη διαχείριση κρίσεων, την ανάπτυξη σχέσεων με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τη διοργάνωση εκδηλώσεων, το στρατηγικό media buying, Digital Communications και τη διαχείριση περιεχομένου σε όλες τις online και offline πλατφόρμες.
Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η διαμόρφωση εξατομικευμένων integrated στρατηγικών επικοινωνίας, με βάση τους στόχους του κάθε πελάτη και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Κρις Χριστοδούλου, CEO του Ομίλου της Action Global Communications δήλωσε, «Το ελληνικό γραφείο έχει συναισθηματική σημασία για το δίκτυό μας, μιας και αποτέλεσε το πρώτο μας βήμα για επέκταση, το 1989.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Ήδη από το περασμένο έτος έχουμε ξεκινήσει μία στρατηγική ανάπτυξης της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, επενδύοντας σε νέα στελέχη, ενώ παράλληλα, μέσω της εξειδικευμένης μας εταιρείας Action Digital, προσφέρουμε μία integrated γκάμα υπηρεσιών, πάντα με επίκεντρο τον πελάτη».
Στόχος για φέτος, πρόσθεσε, «είναι να μεγιστοποιήσουμε την επένδυσή μας στην έρευνα και στην τεχνολογία, ώστε να μπορούμε να ενσωματώνουμε τις πιο σύγχρονες πρακτικές επικοινωνίας στο communications matrix».
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications στην Ελλάδα επεσήμανε: «Είναι ελάχιστες οι εταιρείες στον ευρύτερο κλάδο της επικοινωνίας στην Ελλάδα που μπορούν να δηλώσουν πως διατηρούν αδιάλειπτη ενεργή πορεία 30 χρόνων και νιώθουμε πολύ περήφανοι που καταφέραμε να επιβιώσουμε σε πολύ δύσκολες περιόδους για τη χώρα.
Σήμερα, ως μια υγιής εταιρεία, και με μια ταλαντούχα ομάδα που εξειδικεύεται στο χώρο της επικοινωνίας, είμαστε σε θέση να διεκδικούμε ένα ουσιαστικό μερίδιο της αγοράς».
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Action Global Communications επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.actionprgroup.com 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης