Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίσκεψη Bolsonaro στο Ισραήλ - H Βραζιλία άνοιξε διπλωματικό γραφείο στην Ιερουσαλήμ

Επίσκεψη Bolsonaro στο Ισραήλ - H Βραζιλία άνοιξε διπλωματικό γραφείο στην Ιερουσαλήμ
Στο Ισραήλ έφτασε σήμερα ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Jair Bolsonaro
Το άνοιγμα ενός νέου διπλωματικού γραφείου στην Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε σήμερα η Βραζιλία, ο πρόεδρος της οποίας , Jair Bolsonaro, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ.
Το νέο διπλωματικό γραφείο της Βραζιλίας στην Ιερουσαλήμ θα αποτελεί μέρος της πρεσβείας της στο Ισραήλ, η οποία βρίσκεται στο Τελ Αβίβ και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας «αποφάσισε να ανοίξει ένα γραφείο στην Ιερουσαλήμ για να προωθήσει το εμπόριο, τις επενδύσεις, την τεχνολογία και την καινοτομία ως μέρος της πρεσβείας της στο Ισραήλ».
«Ευχαριστούμε που ανοίξατε διπλωματικό γραφείο στο Ισραήλ» έγραψε στα πορτογαλικά στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Israel Katz, ενώ ανάρτησε και φωτογραφία που τον δείχνει να δίνει το χέρι στον Βραζιλιάνο ομόλογό του Ernesto Araujo.
Στο μεταξύ, στο Ισραήλ έφτασε σήμερα ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Jair Bolsonaro, τον οποίο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο στο Τελ Αβίβ ο Ισραηλινός πρωθυπουργός B. Netanyahu, ο οποίος και δήλωσε «ξεκινήσαμε μια νέα εποχή στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών μας».
Ο Jair Bolsonaro ανέφερε από την πλευρά του ότι η κυβέρνησή του «είναι απολύτως αποφασισμένη να ενισχύσει τη σχέση μεταξύ Βραζιλίας και Ισραήλ», χαρακτηρίζοντας σημαντική τη συνεργασία στους τομείς της ασφάλειας και της άμυνας για τα συμφέροντα της Βραζιλίας.
Σημειώνεται ότι οι δύο άνδρες θα υπογράψουν μια σειρά συμφωνιών και θα δειπνήσουν μαζί, ενώ τη Δευτέρα 1/ 4 θα μεταβούν στο Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης