Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρουσόπουλος: Η ΝΔ πορεύεται σαν μια γροθιά στο δρόμο για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή – Ο Καραμανλής παραμένει στην ενεργό πολιτική

Ρουσόπουλος: Η ΝΔ πορεύεται σαν μια γροθιά στο δρόμο για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή – Ο Καραμανλής παραμένει στην ενεργό πολιτική
O Κώστας Καραμανλής "ως βουλευτής παραμένει στην ενεργό πολιτική", σύμφωνα με τον Θ. Ρουσόπουλο
«Η ΝΔ πορεύεται σαν μια γροθιά στο δρόμο για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή», παρά τις τεχνητές έριδες που προσπαθεί συστηματικά να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατασκευάζοντας φανταστικούς εχθρούς, υπογραμμίζει σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Θ. Ρουσόπουλος.
Ο κ. Ρουσόπουλος σχολιάζοντας δήλωση του πρώην προέδρου της ΝΔ, Ευ. Μεϊμαράκη ότι «μπορεί να μην προχωρούσε σε υψηλές επιτελικές θέσεις» σε στελέχη προερχόμενα από τον ΛΑ.Ο.Σ και δεν θα διόριζε αντιπροέδρους στην ΝΔ, αναφέρει ότι «ασφαλώς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είχε κάθε δικαίωμα να ακολουθήσει ένα διαφορετικό διοικητικό οργανόγραμμα εφόσον είχε εκλεγεί αρχηγός».
Ακόμη, ο κ. Ρουσόπουλος τονίζει ότι η θέση του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι το 2008 «απέκλειε την είσοδο των Σκοπίων στον ΝΑΤΟ με το όνομα Μακεδονία.
Απλά και ξεκάθαρα», προσθέτοντας ότι η πράξη του Κώστα Καραμανλή «ήταν μια γενναία πράξη υψηλής πατριωτικής ευθύνης».
Κατά τον ίδιο, η σημερινή κυβέρνηση «παραχώρησε μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στο γειτονικό κράτος, είπε "ναι" εκεί όπου όλες οι άλλες κυβερνήσεις έλεγαν "όχι" ακριβώς επειδή η γλώσσα αποτελεί συστατικό στοιχείο της εθνικής ταυτότητας ενός λαού» και «τις οδυνηρές συνέπειες τις βιώνουμε ήδη».
Επιπλέον, ο κ. Ρουσόπουλος εκφράζει την ιδιαίτερη εκτίμησή του στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως θεωρεί ότι ο Πρ. Παυλόπουλος «επιτελεί με άψογο τρόπο τα καθήκοντά του», συμπληρώνοντας ότι για το πρόσωπο που η ΝΔ θα στηρίξει για τη θέση του ανώτατου πολιτειακού παράγοντα «είναι ακόμα νωρίς να μιλήσει κανείς».
Σε ερώτηση για τη «μάχη του ‘βασικού μετόχου'», αναφέρει  πως «χάθηκε τότε μια ευκαιρία να εκκαθαριστεί το τοπίο της διαπλοκής» και πως «η ΕΕ όχι μόνο δεν στάθηκε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, αλλά την ανέστειλε», προσθέτοντας ότι «χάθηκε γιατί βρεθήκαμε μόνοι έναντι όλων».
Επίσης, ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρει  ότι ο Κώστας Καραμανλής «ως βουλευτής παραμένει στην ενεργό πολιτική, παρών στην πρώτη γραμμή για τις μεγάλες μάχες της παράταξης».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης