Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Fischer μας θυμίζει ότι μόνο οι δικές μας επιλογές έχουν σημασία

tags :
Η Fischer μας θυμίζει ότι μόνο οι δικές μας επιλογές έχουν σημασία
Με το νέο της τηλεοπτικό σποτ η Fischer μας προτρέπει να απολαύσουμε τη ζωή όπως εμείς επιθυμούμε, ακολουθώντας τις επιλογές που εκφράζουν τον καθένα από εμάς.
Η μπίρα Fischer επιστρέφει με νέο τηλεοπτικό σποτ γεμάτο μηνύματα και μας προτρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή όπως ακριβώς εμείς επιθυμούμε, ανεξαρτήτως τάσεων και συμβουλών από τους εκάστοτε «ειδικούς».
Στη νέα ταινία της Fischer, «It’s about your taste», μεταφερόμαστε σε μια εικονική μικρογραφία της ζωής μας, όπου παρουσιάζονται μία πληθώρα lifestyle επιλογών, ερεθισμάτων και προτάσεων. Η συμπυκνωμένη αυτή καθημερινότητα, ως γνωστόν, κατακλύζεται από την υπερπληροφόρηση και από διάφορες τάσεις που συχνά προωθούνται.
Πιο συγκεκριμένα, στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Fischer μεταφερόμαστε σε μία παράσταση ενός μεγάλου θιάσου, o οποίος απαρτίζεται από διαφορετικά acts. Μέσα από διάφορες δράσεις και διακριτά σύμβολα-trends της εποχής, γίνεται αναφορά στις τάσεις της μόδας και σε οτιδήποτε επίκαιρο προβάλλεται από τα ΜΜΕ. Οι δράσεις αυτές παρουσιάζουν μεταξύ άλλων την τάση για συστηματική άθληση, τις ενδυματολογικές προτάσεις που αλλάζουν σε κάθε σεζόν και τα trends που υιοθετούνται σε χρόνο ρεκόρ από τα social media. Η Fischer, στο πλαίσιο αυτό, μας προτρέπει να αξιολογούμε ποια από αυτά τα trends που μας κατακλύζουν, μπορούν από απλές προτάσεις να γίνουν προσωπικές μας επιλογές, γιατί τελικά ταιριάζουν στο δικό μας μοναδικό χαρακτήρα και τρόπο ζωής.
Ο πρωταγωνιστής καθ’ όλη τη διάρκεια του σποτ παρακολουθεί την εναλλαγή των σκηνών, που γεμάτες pop λεπτομέρειες και συμβολικές αναφορές, διεκδικούν την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Η έντονη δράση κατά την διάρκεια της ταινίας σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές σε αισθητική σκηνές, δημιουργούν προσμονή, μέχρι να φτάσει η στιγμή που ο πρωταγωνιστής παίρνει τον λόγο. Τότε είναι που η Fischer, με την ξεχωριστή της ταυτότητα και την ιδιαίτερη αισθητική της, έρχεται γεμάτη αυτοπεποίθηση να μας προτρέψει - διά στόματος του ήρωα της ταινίας – να απολαύσουμε τη ζωή όπως ακριβώς εμείς επιθυμούμε, γιατί «it’s about your taste».
H Fischer, διατηρώντας στο πέρασμα του χρόνου τον πολύ ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα της δημιουργεί μία ταινία υψηλής αισθητικής. Παράλληλα, διατηρεί ξεκάθαρα τις αρχές και τη στάση της ως μία μπίρα με αυτοπεποίθηση και ισχυρή προσωπικότητα. Στόχος της για μία ακόμη φορά είναι να μας υπενθυμίσει να απολαμβάνουμε τη ζωή με βάση τις δικές μας προσωπικές επιλογές, ανεπηρέαστοι από τι συμβαίνει γύρω μας.
Η Fischer Beer είναι μία Premium Pilsener μπίρα, με καταγωγή από την Αλσατία και με μακρόχρονη παράδοση ζυθοποίησης από το 1821.  Η Fischer ξεχωρίζει για τη γεύση της, αλλά και την εκλεπτυσμένη της αισθητική που μετουσιώνεται σε χορηγίες σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου, αλλά και στην Jazz μουσική.
«Γιατί σημασία έχει τι αρέσει σε εμάς. Και σε αυτό, δεν υπάρχει άλλη επιλογή.»
It’s Αbout Υour Τaste!
And Τhis is not an option…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης