Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο Κωτσόβολος σας προσκαλεί στις κουζίνες του κόσμου

tags :
Ο Κωτσόβολος σας προσκαλεί στις κουζίνες του κόσμου
Ο Κωτσόβολος σας προσκαλεί στις κουζίνες του κόσμου
Ο Κωτσόβολος γίνεται μοναδικό σημείο συνάντησης για τις κουζίνες του κόσμου και απογειώνει τη μαγειρική τέχνη στα καταστήματά του.
Για πρώτη φορά ηλεκτρικές μικροσυσκευές  συνδυάζονται με τις κουζίνες του κόσμου για να δημιουργήσουν αυθεντικές συνταγές και μία μοναδική εμπειρία μαγειρικής.
Η Ιταλία, η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αλλά και η Άπω Ανατολή βρίσκουν τη θέση τους σε επιλεγμένα καταστήματα Κωτσόβολος και το ταξίδι ξεκινά.
Το Croque Monsier συναντά το σούσι και τα σπιτικά ζυμαρικά συναγωνίζονται με το αγαπημένο σε όλους hot dog, με τα απαραίτητα μαγειρικά «εργαλεία» να εκτελούν εκτός από τις συνταγές και «χρέη διερμηνέα»!
Ηλεκτρικές συσκευές που χαρακτηρίζονται για το μοντέρνο σχεδιασμό τους, τις φινετσάτες γραμμές τους, αλλά κυρίως τις εξειδικευμένες λειτουργίες τους, θα αποτελέσουν όχι μόνο μια μοναδική προσθήκη στον πάγκο της κάθε κουζίνας, αλλά και το απαραίτητο όχημα σε αυτή την «περιπέτεια» γεύσεων.
Για ακόμα μία φορά ο Κωτσόβολος αγκαλιάζει τη μαγειρική και δημιουργεί τα σημεία εκείνα που μπορούν να την αναδείξουν.
Όσοι αγαπούν τη διεθνή κουζίνα και τα πειράματα με τις διαφορετικές γεύσεις ή έχουν νοσταλγήσει τις παραδοσιακές συνταγές της πατρίδας τους, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τα καταστήματα Κωτσόβολος στη Λ. Κηφισίας 124, Αμπελόκηποι και στο Εμπορικό Πάρκο του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος», ή το www.kotsovolos.gr και να αφήσουν ελεύθερη τη μαγειρική τους φαντασία.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης