Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτσικώστας: Οι πρώτοι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τζιτσικώστας: Οι πρώτοι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Στους υποψήφιους και ο ποδοσφαιριστής Άγγελος Χαριστέας
Τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και το σήμα της παράταξής του, «Αλληλεγγύη», παρουσίασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ανάμεσα στους υποψηφίους, που παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, ξεχώρισε η επιλογή του Αγγελου Χαριστέα.
Στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα θα συμμετάσχει και η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη, επικεφαλής των ανασκαφών στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε και άλλους βετεράνους αθλητές, όπως ο παλαιός αστέρας του Αρη Ντίνος Κούης, ο Λάκης Παπαϊωάννου και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ -και νυν τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ- Νίκος Σταυρόπουλος.  
Η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα θα συμμετάσχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με την ίδια ονομασία («Αλληλεγγύη»), χρησιμοποιώντας ως λογότυπο ένα δακτυλικό αποτύπωμα, σε μπλε χρώμα, με πορτοκαλί γραμματοσειρά.
Παρουσιάζοντας τον συνδυασμό του, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε μια αναδρομή στα πεπραγμένα των τελευταίων ετών, τονίζοντας ότι «ξεκινήσαμε από το θέλουμε πήγαμε στο μπορούμε και σήμερα είμαστε στο κάναμε.
Σήμερα βρισκόμαστε στο πλέον κρίσιμο σημείο της διαδρομής που θα καθορίσει τον δρόμο της Μακεδονίας μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης