Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Awards 2019: Ετήσιο Forum επιχειρηματικής αριστείας για την Ελλάδα της εξωστρέφειας

tags :
Awards 2019: Ετήσιο Forum επιχειρηματικής αριστείας για την Ελλάδα της εξωστρέφειας
Υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και των ΠΣΕ, ΣΕΒΕ, ΣΕΒΤ, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, του Ελληνό-Κινεζικού Επιμελητηρίου
Ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το ετήσιo  forum  για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ CREATIVE GREECE 2019.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη,  4  Απριλίου  2019 στο HILTON Athens Hotel - αίθουσα Esperides. Κατά τη διάρκειά της εκδήλωσης θα απονεμηθούν οι διακρίσεις CREATIVE GREECE AWARDS 2019 στις επιχειρήσεις της χώρας με τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα της εξωστρέφειας.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν:

• Εκπρόσωποι της κυβέρνησης καθώς επίσης και προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου
• Πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι σημαντικών χωρών με υψηλό επίπεδο διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων που θα παρουσιάσουν τις προοπτικές διεύρυνσης της συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις
• Εκπρόσωποι των φορέων των κλάδων της εξωστρέφειας
• Εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας και των μέσων μαζικής  ενημέρωσης.

Στο πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός  CREATIVE GREECE 2019 Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ.
Στον συγκεκριμένο οδηγό συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις των σημαντικότερων εκπροσώπων των παραπάνω τομέων.
Κλαδικές αναλύσεις, οικονομικά αποτελέσματα, διαγράμματα, πίνακες  θα δίνουν μια αναλυτική εικόνα των εξελίξεων του τομέα.
Ο οδηγός θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε χιλιάδες εκπροσώπους δικτύων διανομής του εξωτερικού αλλά και σε οργανισμούς που προωθούν την Ελλάδα στο εξωτερικό ως εμπορικό ή επενδυτικό προορισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης