Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Η Alpha Bank βγάζει στο σφυρί πολυτελές ακίνητο 6,3 εκατ του Αντώνη Λυμπέρη στη Μύκονο

tags :
Η Alpha Bank βγάζει στο σφυρί πολυτελές ακίνητο 6,3 εκατ του Αντώνη Λυμπέρη στη Μύκονο
Το ακίνητο του Λυμπέρη είναι αξίας 6,3 εκατ. ευρώ.
Κλείνει και τυπικά ο κύκλος των επιχειρηματιών που πουλούσαν «αέρα» στην εποχή της ευμάρειας και της οικονομικής ευφορίας. Τα σύμβολα της εποχής όπως οι πολυτελής βίλες πλέον βγαίνουν σφυρί.
Ο ισχυρός άνδρας του Lifestyle Αντώνης Λυμπέρης χάνει το παλάτι που είχε φτιάξει στη Μύκονο με την Alpha Bank να βάζει τέλος στου μύθους που είχαν  φτιάξει οι ίδιοι για τον εαυτό τους ενώ τους έπνιγαν τα χρέη.
Στις 12 Ιουνίου 2019 βγαίνει στο σφυρί το «παλάτι» του Αντώνη Λυμπέρη στο νησί των ανέμων. Περιλαμβάνει μια  διώροφη κατοικία με υπόγειο και πισίνα σε μια  έκταση 4.600 τετραγωνικών μέτρων.
Το ισόγειο  είχε μετατραπεί σε χώρο κυρίας χρήσης με εμβαδόν 350,65 τ.μ. και είναι επενδυμένο με πέτρα
Το ακίνητο είχε ανεγερθεί το 2002 και ανακαινίσθηκε το 2012.
Η Alpha  Bank  ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η τιμή πρώτης προσφοράς  διαμορφώνεται στα 2.100.000 εκατ. ευρώ δηλαδή η αξία της πολυτελούς  βίλας ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ καθώς στο στάδιο της συμμετοχής απαιτείται το 30% και όταν ανακηρυχθεί ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει σε διάστημα 15 ημερών να καταβάλει το συνολικό ποσό.
Πάντως το «παλάτι» του κ. Αντώνη Λυμπέρη εμφανίζει βάρη πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Πιο αναλυτικά εμφανίζεται υποθήκη:

1) υπέρ της  Εμπορικής Τράπεζας για το ποσό των 2.400.000 ευρώ
2) υπέρ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ για το ποσό των 5.500.000,00 Ευρώ.
3) προσημείωση υπερ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ για το ποσό των 1.000.000,00 Ευρώ και Ολική Τροπή προσημειώσεως σε Υποθήκη με δικαιούχο πλέον την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. με αριθμό 154/ 31-03-2014.
Πάντως η  επισπεύδουσα τράπεζα δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κανένα νομικό ή πραγματικό ελάττωμα του πλειστηριαζόμενου ακινήτου και επομένως δεν φέρει καμία σχετική ευθύνη, κάθε δε ενδιαφερόμενος συμμετέχει στον διενεργούμενο πλειστηριασμό αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού προηγουμένως κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο. Το ακίνητο έχει υποθήκες συνολικής αξίας 8,9 εκατ. ευρώ.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr   
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης