Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Εταιρικά αποτελέσματα και νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας δίνουν την τάση στο ΧΑ

tags :
Εταιρικά αποτελέσματα και νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας δίνουν την τάση στο ΧΑ
Καλά τα αποτελέσματα των εισηγμένων που έχουν ήδη ανακοινωθεί – Διατήρηση ή και βελτίωση της κερδοφορίας και καλές αποδόσεις στους μετόχους
Τα εταιρικά αποτελέσματα αλλά και οι εξελίξεις στο νέο νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας θα δώσουν την τάση στη σημερινή συνεδρίαση, σύμφωνα με τους αναλυτές.
Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα που έχουν ανακοινωθεί είναι ικανοποιητικά και δείχνουν πως οι εταιρείες κρατάνε ή και αυξάνουν την κερδοφορία τους δίνοντας μάλιστα αποδόσεις μέσω μερισμάτων ή επιστροφών κεφαλαίου στους μετόχους τους.
Το ΧΑ έχοντας υποχωρήσει στις 708 μονάδες εκτιμάται ότι θα μπορούσε να κινηθεί ανοδικά στη σημερινή συνεδρίαση.
 
Euroxx
Μία αντίδραση είναι πιθανή στη σημερινή συνεδρίαση.
Οι τράπεζες θα παραμείνουν στο επίκεντρο.
 
Eurobank
Η ψυχολογία στο εξωτερικό δείχνει να είναι υποστηρικτική σήμερα και θα μπορούσαμε να περιμένουμε μία ανοδική κίνηση για την αγορά μετά την υποχώρηση των προηγούμενων ημερών.
 
IBG
Τα εταιρικά αποτελέσματα θα συνεχίσουν να είναι στο επίκεντρο και υπογραμμίζουμε των τραπεζών (Εθνική και Alpha Bank δημοσιεύουν την Πέμπτη και η Πειραιώς την Παρασκευή) καθώς και του ΟΠΑΠ που δημοσιεύει αύριο και η Μυτιληναίος την Πέμπτη.
 
Beta
Το επιλεκτικό επενδυτικό ενδιαφέρον εστιάζεται αυτή την εβδομάδα στα εταιρικά αποτελέσματα και αναμένεται να σταθεροποιήσει την αγορά.
Τα νέα από τον νέο νόμο «Κατσέλη» θα καθορίσουν την τάση.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης