Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Είμαι αντίθετος σε προπηλακισμούς και ύβρεις – Ελπίζω να μη δούμε αύριο μαζικές αποδοκιμασίες στις παρελάσεις

Γεωργιάδης (ΝΔ): Είμαι αντίθετος σε προπηλακισμούς και ύβρεις – Ελπίζω να μη δούμε αύριο μαζικές αποδοκιμασίες  στις παρελάσεις
Ο Αδ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι είναι αντίθετος σε προπηλακισμούς και ύβρεις
«Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον αντιπρόεδρο του ελληνικού Κοινοβουλίου να δέχεται προπηλακισμούς και ύβρεις», ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ,  Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Γ. Βαρεμένος στη Μελβούρνη.
Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι είναι αντίθετος σε  προπηλακισμούς και ύβρεις, σημειώνοντας ότι στην ομογένεια στην Αυστραλία το κλίμα είναι τεταμένο διότι οι ομογενείς έχουν δώσει επί δεκαετίες μάχες για το Σκοπιανό.
Εξέφρασε δε την ελπίδα  «να μη δούμε αύριο μαζικές αποδοκιμασίες εναντίον εκπροσώπων του  ΣΥΡΙΖΑ στις παρελάσεις».
Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι το 2011 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πρωτοστατήσει στα επεισόδια που προκάλεσαν την ματαίωση της παρέλασης του 2011 στη Θεσσαλονίκη και την αποχώρηση του προέδρου Παπούλια, ενώ ένα από τα άτομα που είχαν συλληφθεί τότε για τα επεισόδια, όπως είπε, ήταν και ο Ν. Καρανίκας, νυν σύμβουλος του πρωθυπουργού.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης