Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο ’21 ενάντια στους «Νενέκους» της κυβέρνησης και του μνημονιακού κατεστημένου

Λαφαζάνης: Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο ’21 ενάντια στους «Νενέκους» της κυβέρνησης και του μνημονιακού κατεστημένου
Περιοδεία στην Καλαμάτα πραγματοποίησε ο Π. Λαφαζάνης
Στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καλαμάτας από τον τουρκικό ζυγό και το ξεκίνημα της Επανάστασης του 1821 παραβρέθηκαν ο Γραμματέας του ΠΣ της ΛΑ.Ε, Π. Λαφαζάνης,  μαζί με τον Θ. Πετράκο και πολλά στελέχη της ΛΑ.Ε Μεσσηνίας.
Μάλιστα, πραγματοποίησαν μεγάλη περιοδεία στην πόλη της Καλαμάτας, κατά την οποία συνάντησαν θερμή ανταπόκριση από τους πολίτες της πόλης.
Ο κ. Λαφαζάνης μίλησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου και μεταξύ άλλων τόνισε ότι  «το 1821 δεν αφορά μόνο το παρελθόν, ούτε προσφέρεται για τυπικά λόγια και ευχολόγια.
Το 1821 τιμάται μόνο με έργα και αγώνες για την εθνική και κοινωνική μας απελευθέρωση, ιδιαίτερα στην κρίσιμη φάση που περνάει η πατρίδα μας.
Το 1821, τηρουμένων των αναλογιών, έχει μια καταπληκτική επικαιρότητα σήμερα. Και σήμερα η Ελλάδα, για να μιλήσουμε μεταφορικά, χρειάζεται ένα νέο ’21 ενάντια στο σύγχρονο ραγιαδισμό, ενάντια στους σημερινούς «Νενέκους» της κυβέρνησης και του μνημονιακού κατεστημένου και ενάντια στους νέους σημερινούς ολιγάρχες–κοτζαμπάσηδες».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης