Δυο νέα προγράμματα περίθαλψης συμπληρώνουν το πακέτο ασφάλισης της Eurolife ERB

Δυο νέα προγράμματα περίθαλψης συμπληρώνουν το πακέτο ασφάλισης της Eurolife ERB
Το πρόγραμμα  «Εξασφαλίζω πρόληψη» εμπεριέχει  δωρεάν ή με χαμηλό κόστος, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις
Η Eurolife ERB σε συνεργασία με την Eurobank, επεκτείνει τη σειρά των συνταξιοδοτικών και αποταμιευτικών προϊόντων «Εξασφαλίζω» και σε προγράμματα υγεία.
Κύριο χαρακτηριστικό των δυο νέων προγραμμάτων είναι η εναρμόνισή τους στις απαιτήσεις της σύγχρονης οικογένειας, δίνοντας προτεραιότητα στην πρόληψη και περίθαλψη και θέτοντας στο επίκεντρο τη μέση ελληνική οικογένεια.
Η νέα σειρά «Εξασφαλίζω» περιλαμβάνει 3 επιλογές που προσφέρουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, για κάθε μέλος της οικογένειας σε εξαιρετικά προσιτό κόστος.
Ειδικότερα, το «Εξασφαλίζω Πρόληψη & Περίθαλψη» και το «Εξασφαλίζω Πρόληψη & Περίθαλψη για το παιδί μου» αποτελούν νοσοκομειακά προγράμματα που παρέχουν δύο επίπεδα προστασίας, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, με ασφάλιστρο προσαρμοσμένο στις αυξημένες ανάγκες οικογενειών με παιδιά. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν κάλυψη νοσοκομειακών δαπανών συμπεριλαμβανομένων των εξόδων για χειρουργικές επεμβάσεις και δαπάνες για Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις.
Αντίστοιχα, το πρόγραμμα  «Εξασφαλίζω πρόληψη» εμπεριέχει  δωρεάν ή με χαμηλό κόστος, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις, δωρεάν πακέτα check-up, επείγουσα υγειονομική μεταφορά, 24ωρο συντονιστικό κέντρο και επιπλέον παροχές σε προνομιακή τιμή. Έτσι προσφέρει ατομική αλλά και οικογενειακή ασφάλιση, με πολύ χαμηλό κόστος, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα ασφάλισης χωρίς ηλικιακό περιορισμό. Τέλος, παρέχει πανελλαδικά δίκτυο ιατρών, συμβεβλημένες κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και πολυϊατρεία.
Η νέα σειρά προγραμμάτων Υγείας «Εξασφαλίζω» είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου της Eurobank, ενώ παράλληλα εντάσσεται στη συνολική στρατηγική της Eurolife ERB για παροχή αποτελεσματικής, ποιοτικής περίθαλψης και φροντίδας υγείας για όλη την οικογένεια.

Α. Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS