Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Οι ακρότητες για στη Συμφωνία των Πρεσπών αφορούν ένα διαρκώς μειούμενο κομμάτι του κόσμου

Παππάς: Οι ακρότητες για στη Συμφωνία των Πρεσπών αφορούν ένα διαρκώς μειούμενο κομμάτι του κόσμου
Η δύναμη της άκρας δεξιάς δεν βρίσκεται στο να κινητοποιεί 10 -20 νοματαίους, αλλά στην ανοχή της αντιπολίτευσης και στην προβολή από τη μιντιακή διαπλοκή είπε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι οι ακρότητες ,οι οποίες συμβαίνουν στο πλαίσιο της αντίδρασης στη Συμφωνία των Πρεσπών αφορούν ένα διαρκώς μειούμενο κομμάτι του κόσμου με αντιπολιτικά χαρακτηριστικά που χθες φώναζε «αλήτες προδότες πολιτικοί» διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος μετά το Κιλκίς έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών και στη Βέροια όπου πραγματοποίησε ομιλία του.
«Η δύναμη της άκρας δεξιάς δεν βρίσκεται στην δυνατότητα της να κινητοποιεί 10-20 νοματαίους αλλά στη δύναμη που της παρέχει για μικροπολιτικούς λόγους η ανοχή της αντιπολίτευσης και στην προβολή που της παρέχει η μιντιακή διαπλοκή» υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Παππάς.
«Είναι προφανές ότι προτρέχουν.
Η ομιλία μας έγινε κανονικά, ταξίδεψα αυθημερόν για να συμμετέχω στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή και χθες κάναμε μια πολύ καλή εκδήλωση στη Βέροια» υποστήριξε ο κ.Παππάς, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν υπάρχει "πανικός στο Μαξίμου" και περί δημοσκοπήσεων, ο κ. Παππάς απάντησε ότι «εάν υπήρχε αυτή η πραγματικότητα θα αποτυπωνόταν, και δεν υπάρχει».
«Εγώ συνάντησα σε αυτή τη διήμερη περιοδεία ανθρώπους που, με τις θέσεις που είχανε για το Μακεδονικό, καθίσαμε και συζητήσαμε και μαζί για το πώς θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε πολιτικές που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών.
Και στη Βέροια είχαμε και τις περιοδείες μας, και τις συγκεντρώσεις μας.
Οι ακρότητες οι οποίες συμβαίνουν αφορούν ένα διαρκώς μειούμενο κομμάτι του πληθυσμού, για να μην πω περιθωριακό.
Χθες, έξω από τη συγκέντρωση ήταν 20 - 30 άτομα που φώναζαν το σύνθημα "Αλήτες, προδότες πολιτικοί".
Αυτό είναι ένα φασιστικό σύνθημα και θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν και την πρακτική των αντισυγκεντρώσεων και αυτό το σύνθημα.
Αυτή είναι η πραγματικότητα» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Ο κόσμος, πρώτον, έχει καταλάβει ότι η Συμφωνία δείχνει μια νέα δυναμική στο τι συμβαίνει στη χώρα συνολικά για τη γειτονιά της.
Το δεύτερο που έχει καταλάβει ο κόσμος αφορά το ποιες πολιτικές δυνάμεις λένε την αλήθεια και ποιες υποκρίνονται.
Διότι, η κατάσταση αυτή τη στιγμή σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει ως εξής: ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν είπε ψέματα, ούτε προεκλογικά έκρυψε τη θέση του, κύρωσε τη Συμφωνία των Πρεσπών με την κυβερνητική πλειοψηφία την οποία σχημάτισε.
Από την άλλη, έχουμε κόμματα απολύτως απολιτικά, τα οποία λένε ότι η Συμφωνία θα πρέπει να ακυρωθεί και κατατάσσονται στο ακραίο δεξιό φάσμα και έχουμε και την αξιωματική αντιπολίτευση η οποία έχει επιδοθεί σε μια άσκηση πατριδοκαπιλείας πρώτου μεγέθους και αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος.
Ενώ η Νέα Δημοκρατία χαρακτήριζε τη Συμφωνία των Πρεσπών προδοτική, πηγαίνει στην Ευρώπη και δεν λέει πουθενά ότι θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών για να την αλλάξει.
Το ελάχιστο που έχει να κάνει είναι να πει ρητά ότι θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών για να την αλλάξει.
Δεν το λέει αυτό και ο κόσμος το έχει καταλάβει.
Ο κόσμος που υποστήριζε και υποστηρίζει τη Συμφωνία, είναι εδώ και προσδοκά μαζί και με πολλούς που στο παρελθόν είχαν διατυπώσει διαφωνίες και περιμένουν τώρα τα καλά αποτελέσματα από τη Συμφωνία» τόνισε ο υπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης