Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η κινεζική Yili κατέθεσε πρόταση για εξαγορά γαλακτοβιομηχανίας στη Ν. Ζηλανδία

tags :
Η κινεζική Yili κατέθεσε πρόταση για εξαγορά γαλακτοβιομηχανίας στη Ν. Ζηλανδία
Ο όμιλος Yili Group έχει ηγετική θέση στην παγκόσμια παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων
Η κινεζική Yili πρότεινε την εξαγορά κατά 100% της συνεταιριστικής εταιρείας παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων Westland Co-operative Dairy Company limited.
Ο κινεζικός βιομηχανικός όμιλος παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων Yili υπέγραψε μία συμφωνία συνεργασίας με τη συνεταιριστική εταιρεία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων Westland Co-operative Dairy Company limited, που δραστηριοποιείται στη Νέα Ζηλανδία.
Ο όμιλος Yili Group έχει ηγετική θέση στην παγκόσμια παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, ενώ προχώρησε σε προσφορά για την εξαγορά ποσοστού 100% του μετοχικού πακέτου της Westland, αναλαμβάνοντας τη λειτουργία της εταιρείας.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ομίλου της Yili, Ζανγκ Τζιανκιού, η προσφορά της Yili θα έχει ως αποτέλεσμα την πληρωμή σε ρευστό των κτηνοτρόφων που είναι μέτοχοι της Westland, όπως επίσης και την καταβολή αποζημιώσεων για την παραγωγή γάλακτος.
Οι δύο εταιρείες θα μοιραστούν επίσης την εμπειρία που έχουν αποκτήσει από την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, στοχεύοντας στην υλοποίηση καινοτομικών δράσεων στην παραγωγή των προϊόντων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης