Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας παρέδωσε στον Assad επιστολή του προέδρου Putin

tags :
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας παρέδωσε στον Assad επιστολή του προέδρου Putin
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας παρέδωσε στον Assad επιστολή του προέδρου Putin
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας S. Soigu πραγματοποίησε με εντολή του V. Putin επίσκεψη εργασίας στη Δαμασκό κατά τη διάρκεια της οποίας παρέδωσε μήνυμα του Ρώσου προέδρου στον πρόεδρο της Συρίας Assad, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στο περιεχόμενο της.
Στη Δαμασκό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, ο Soigu είχε συνομιλίες με τον Assad, με τον οποίο συζήτησε θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας, ζητήματα ασφάλειας στη Μέση Ανατολή και ζητήματα που αφορούν την κατάσταση μετά την διευθέτησης της διένεξης στη Συρία.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επιστροφή των προσφύγων στη χώρα, καθώς και ζητήματα ανθρωπιστικής βοήθειας.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας στη συνάντηση του με τον Σύρο πρόεδρο επεσήμανε ότι στη Συρία, με την υποστήριξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σημειώθηκαν σημαντικές επιτυχίες στον τομέα της καταπολέμησης της διεθνούς τρομοκρατίας, τέθηκε τέλος στην αυθαιρεσία και στην εξάπλωση της, ενώ κατέστη δυνατόν να διατηρηθεί το συριακό κράτος και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια ειρηνική ζωή των πολιτών του.
Ο Soigu, είπε επίσης ότι οι επιτυχίες αυτές της συριακής κυβέρνησης δεν είναι αρεστές σε όλους, όπως και ότι οι δυτικές δυνάμεις προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις όποιες θετικές αλλαγές στη Συρία και δημιουργούν νέα εμπόδια που σχετίζονται με τον τερματισμό της κρίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης