Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2019

tags :
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2019
Κάνε τη δική σου αρχή μαζί μας!
«Κάνε τη δική σου αρχή μαζί μας!»  Με αυτό το μήνυμα και μαζί με περισσότερα  από 30 στελέχη, μέντορες του προγράμματος Youth Empowered και Rise Management Trainees, υποδέχτηκε η Coca-Cola Τρία Έψιλον, εκατοντάδες νέους, στο πιο διαδραστικό περίπτερο της Έκθεσης, στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης, στις 15 και 16 Μαρτίου.
Οι επισκέπτες σε μια βιωματική περιήγηση, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τη συνολική εικόνα, για τα προγράμματα της εταιρείας για τη νέα γενιά, αλλά και όσα την κατατάσσουν στους κορυφαίους εργοδότες επιλογής.
Ανάμεσα στις εμπειρίες, ξεχώρισαν: πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο του Rise Management Trainee, συνεντεύξεις εργασίας, ευκαιρίες απασχόλησης,  master classes από μέντορες του Προγράμματος Youth Empowered και δωρεάν επαγγελματική προσωπική φωτογραφία.
«Είμαστε μία εταιρεία που απευθύνεται στους νέους. Εδώ και 50 χρόνια, προσφέρουμε θέσεις εργασίας και επιτρέπουμε στους νέους να μείνουν και να προοδεύουν στη χώρα μας, στην Ελλάδα.  Έτσι και φέτος προσλαμβάνουμε στις πωλήσεις 165 νέους σε ένα περιβάλλον αξιοκρατικό, ευχάριστο και με δυνατότητες εξέλιξης», δήλωσε ο Γιάννης Παπαχρήστου, Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο οποίος, μαζί με στρατηγικούς συνεργάτες του προγράμματος Youth Empowered, συνομίλησε για 2 ώρες με νέους σε ένα ειδικά σχεδιασμένο Inspirational Session.
Στα Youth Empowered master classes, υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον, της Coca-Cola και σημαντικοί συνεργάτες, κάλυψαν θεμελιώδη θέματα για την αγορά εργασίας, όπως: επαγγελματικός προσανατολισμός και ανάπτυξη ταλέντου, πώς να κάνεις το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει, Project Management, πώς να προετοιμαστείς σωστά για μία συνέντευξη αλλά και πώς να χρησιμοποιείς έξυπνα και αποτελεσματικά το LinkedIn δημιουργώντας ένα ελκυστικό προφίλ που θα ξεχωρίζει στους μελλοντικούς εργοδότες.
Στο booth του Rise Management Trainee Program, οι νέοι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με management trainees, να μάθουν πληροφορίες για το πρόγραμμα μέσα από το προσωπικό τους ταξίδι ανάπτυξης, την εμπειρία τους από τα Project που αναλαμβάνουν, αλλά και πληροφορίες για τη δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος, του οποίου οι συμμετοχές ανοίγουν στο επόμενο διάστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης