Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τora: Εύκολη και γρήγορη πληρωμή λογαριασμών στα καταστήματα ΟΠΑΠ

tags :
Τora: Εύκολη και γρήγορη πληρωμή λογαριασμών στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Τora: Εύκολη και γρήγορη πληρωμή λογαριασμών στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Μια απλή επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ είναι πλέον αρκετή για την εύκολη και γρήγορη εξόφληση λογαριασμών, χωρίς ουρές και αναμονή, μέσω της υπηρεσίας πληρωμών tora.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθημερινά, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, μέχρι αργά το βράδυ, σε περισσότερα από 2.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας την πλειονότητα των λογαριασμών και οφειλών Δημοσίου.
Στα καταστήματα του ΟΠΑΠ οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλήσουν λογαριασμούς  ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, internet, συνδρομητικής τηλεόρασης, οφειλές Δημοσίου (ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ κ.ά.), τέλη κυκλοφορίας και ασφάλειες.
Επίσης μέσω των υπηρεσιών tora, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν σε περισσότερα από 3.500 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα να ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας για το κινητό τους τηλέφωνο χωρίς έξτρα χρεώσεις.
Οι παραπάνω υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω των tora Wallet και tora Direct, θυγατρικών εταιρειών του ομίλου ΟΠΑΠ.
Η tora Wallet έχει αδειοδοτηθεί ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος και προσφέρει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες πληρωμών.
Η tora Direct είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την πώληση καρτών τηλεφωνίας σε "άυλη" μορφή στην ελληνική αγορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης