Τελευταία Νέα
Πολιτική

Όθωνας (Κίνημα Αλλαγής): Δεν αλλάζει όνομα και σύμβολο το ΚΙΝΑΛ – Στόχος η τρίτη θέση στις ευρωεκλογές

Όθωνας (Κίνημα Αλλαγής): Δεν αλλάζει όνομα και σύμβολο το ΚΙΝΑΛ – Στόχος η τρίτη θέση στις ευρωεκλογές
Δεν απομακρυνθήκαμε ποτέ από τις ρίζες μας για να χρειάζεται να επιστρέψουμε είπε ο κ. Όθωνας
Την θέση ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής ονόματος και συμβούλου για το Κίνημα Αλλαγής διατύπωσε ο Μανώλης Όθωνας, διευθυντής του πολιτικού γραφείου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γενηματά.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Όθωνας υποστήριξε ότι ο πήχης για το Κίνημα Αλλαγής είναι η τρίτη θέση.
«Η συμμετοχή στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών για να παίξουμε καθοριστικό ρόλο στο σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης.
Αν δεν πάρει αυτοδυναμία το πρώτο κόμμα δεν πρόκειται να σχηματιστεί κυβέρνηση πριν φτάσουμε στην τρίτη εντολή» τόνισε ο κ.Όθωνας, αναφέροντας σχετικά με το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά πως «αυτοί που πήγαν να στήσουν τη Γέφυρα έπεσαν στο Ποτάμι, νομίζω ότι και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας τους κοιτάει με σαρδόνιο ύφος».
«Έκαναν ήδη ταμείο, η αποτυχία τους έχει φανεί.
Στο τέλος του μήνα θα γίνουν δύο εκδηλώσεις, της fake κεντροαριστεράς που απέρχεται και της πλουραλιστικής κεντροαριστεράς που έρχεται.
Αυτοί κατεβαίνουν με το ασανσέρ κι εμείς ανεβαίνουμε με τις σκάλες, γι αυτό δεν μπορούμε να συναντηθούμε» υποστήριξε ο κ.Όθωνας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο επικείμενο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ.
«Μας χωρίζουν δέκα μέρες από το συνέδριο που θα δώσει ώθηση στο Κίνημα Αλλαγής.
Δεν απομακρυνθήκαμε ποτέ από τις ρίζες μας για να χρειάζεται να επιστρέψουμε.
Πέρα από τα ονόματα και τα σύμβολα αυτό που καθορίζει τις παρατάξεις είναι το αξιακό και ιδεολογικό πλαίσιο.
Δεν έχω πειστεί ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας όπως λέει ο πρωθυπουργός.
Καλύτερα είναι μια ψυχή που είναι να βγει να βγει.
Το πολιτικό περιβάλλον είναι βαρύ, τοξικό, διχαστικό, η κυβέρνηση δεν έχει πια τίποτα να προσφέρει στον τόπο, είναι μειοψηφία στο λαό και στη Βουλή, καλό είναι το συντομότερο δυνατόν να γίνουν εκλογές είπε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της κας.Γεννηματά.
«Η πολιτική σταθερότητα είναι επιθυμητή και αναγκαία αλλά έχει μεγάλη σημασία όχι απλά να σχηματιστεί μια κυβέρνηση άρον-άρον αλλά μια κυβέρνηση που θα πάει τα πράγματα μπροστά.
Το ερώτημα δεν είναι "με ποιούς" αλλά "προς ποια κατεύθυνση.
Αν ο μη γένοιτο ο ελληνικός λαός δώσει την αυτοδυναμία στη ΝΔ θα σεβαστούμε την επιλογή του» ανέφερε ο κ.Όθωνας, υποστηρίζοντας πως «ο επόμενος ΠτΔ πρέπει να είναι πρόσωπο από την προοδευτική παράταξη, από το δικό μας χώρο, για να συμβολιστεί η ενότητα του ελληνικού λαού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης