Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche Bank: Οι επαναγορές μετοχών στη Wall Street θα υποχωρήσουν από Απρίλιο 2019

Deutsche Bank: Οι επαναγορές μετοχών στη Wall Street θα υποχωρήσουν από Απρίλιο 2019
Έκθεση της Deutsche Bank για τη Wall Street
Οι επαναγορές μετοχών από τις εισηγμένες των χρηματιστηριακών αγορών της Νέας Υόρκης θα φθίνουν από τα τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου 2019, προειδοποιεί σε έκθεσή της η Deutsche Bank, εννοώντας μία επικείμενη υποχώρηση των δεικτών της Wall Street, καθώς οι αγορές ιδίων μετοχών έχουν παράσχει τεράστια στήριξη από το περασμένο έτος.
Η γερμανική τράπεζα επισημαίνεται τις καθαρές εισροές-ρεκόρ στις μετοχές τις πρώτες τρεις μόνο ημέρες της τρέχουσας εβδομάδες, καθώς έφθασαν τα 31 δισεκ. δολάρια, όταν οι καθαρές εκροές από τον Οκτώβριο ανέρχονταν σε περίπου 100 δισεκ. δολάρια.
Το 2019, μέχρι στιγμής (έπειτα από μία χρονιά-ρεκόρ το 2018), οι εισηγμένες της Wall Street έχουν ανακοινώσει και βάλει εμπρός πάνω από 140 προγράμματα επαναγοράς μετοχών, συνολικού ύψους 327 δισεκ. δολαρίων, σημειώνεται.
Βέβαια, κόντρα στην πρόβλεψη της Deutsche Bank, η Bank of America (BofA) Merrill Lynch έχει εκτιμήσει ότι, ακόμη και αν οι συνολικές επαναγορές μετοχών έφθασαν το περασμένο έτος το ορόσημο του 1 τρισεκ. δολαρίων στη Wall Street, μέχρι στιγμής το ποσό που έχει δαπανηθεί το 2019 είναι κατά περίπου 80% υψηλότερο σε ετήσια σύγκριση.
Αυτός ήταν και ο λόγος πίσω από την εντυπωσιακή ανάκαμψη των χρηματιστηριακών αγορών της Νέας Υόρκης τον Ιανουάριο, μετά τον άκρως επώδυνο Δεκέμβριο 2018.
Τα διαγράμματα:







www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης