Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης (ΝΔ): Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στρατηγική - Αυτό σημαίνει εκκωφαντική ήττα σε όλες τις κάλπες

Λαζαρίδης (ΝΔ): Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στρατηγική - Αυτό σημαίνει εκκωφαντική ήττα σε όλες τις κάλπες
«H κυβέρνηση δεν προχωρά στην πράξη σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις», ανέφερε ο Μ. Λαζαρίδης
Στις αλλαγές που δρομολογεί η κυβέρνηση στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, αλλά και στις επικείμενες εκλογές, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ και  υποψήφιος βουλευτής στο νομό Καβάλας.
Ο κ. Λαζαρίδης, σε συνεντεύξεις του στους τηλεοπτικούς σταθμούς "ΑLPHA" και "ΕΡΤ" για το θέμα των σχεδιαζόμενων αλλαγών που σχεδιάζει η κυβέρνηση στον Ποινικό Κώδικα, τόνισε πως «είναι απαράδεκτο και μόνο το γεγονός ότι μπαίνει σε δημόσια διαβούλευση η πιθανότητα μείωσης των ποινών για εγκληματικές οργανώσεις, όπως είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ.
Δεν ξέρω τελικά τι θα κάνει η κυβέρνηση, καθώς ο υπουργός Δικαιοσύνης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν σε δημόσια διαβούλευση αυτές οι αλλαγές, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί ή διαφωνεί, δεν απάντησε».
«Η κυβέρνηση να γνωρίζει ότι θα μας βρει απέναντι και καλά θα κάνει να μην προχωρήσει», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε ότι χρειάζονται αλλαγές στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, οι οποίες όμως θα βοηθήσουν τη Δικαιοσύνη ως προς την αποτελεσματικότητα και τον χρόνο απονομής της.
Κάνοντας αναφορά στις επερχόμενες διαδοχικές εκλογές ο κ. Λαζαρίδης εμφανίστηκε βέβαιος για τη συντριπτική επικράτηση της ΝΔ και υπογράμμισε ότι «η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στρατηγική.
 Αυτό σημαίνει εκκωφαντική ήττα σε όλες τις κάλπες».
Τέλος, για την κατάσταση στο μέτωπο της οικονομίας, ο κ. Λαζαρίδης αφού σημείωσε ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα αν δεν πάρει την έγκριση των πιστωτών.
Κατά συνέπεια είμαστε σε μια πολύ αυστηρή επιτήρηση, καθώς βρισκόμαστε σε ένα άτυπο τέταρτο Μνημόνιο», ανέφερε ότι «η κυβέρνηση δεν προχωρά στην πράξη σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις», αλλά «επιδίδεται σε ένα κρεσέντο παροχών και διορισμών με προφανείς ψηφοθηρικούς σκοπούς».
Η κυβέρνηση «αντί να λύνει τα προβλήματα ασχολείται με ρουσφέτια», σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης