Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει, η ΝΔ δεν κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών και το ΚΙΝΑΛ είναι η έκπληξη των εκλογών

Χρηστίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει, η ΝΔ δεν κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών και το ΚΙΝΑΛ είναι η έκπληξη των εκλογών
«H παράταξή μας, όπως εκφράστηκε ιστορικά από το ΠΑΣΟΚ, δεν γεννήθηκε για να είναι συμπλήρωμα ή ουρά», τόνισε ο Π. Χρηστίδης
«Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει, τη ΝΔ να μην κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών και είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών θα είναι το Κίνημα Αλλαγής», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής", ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Π. Χρηστίδης.
Ξεκαθαρίζει πως «η παράταξή μας όπως εκφράστηκε ιστορικά από το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να είναι συμπλήρωμα ή ουρά» και επισημαίνει ότι παντού συναντά ανθρώπους «έτοιμους να μας δώσουν μια νέα ευκαιρία»,  τους οποίους διαβεβαιώνει ότι «δεν θα τους προδώσουμε όπως έκανε ο κ. Τσίπρας».
Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη «η Φώφη Γεννηματά έχει γεννηθεί νικήτρια», ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι οι «δύο όψεις του ίδιου συντηρητικού νομίσματος».
Ο κ. Χρηστίδης αναφέρει όσο συντομότερα γίνουν οι εκλογές, τόσο το καλύτερο για τη χώρα και σημειώνει πως οι ευρωεκλογές θα είναι «η αποφασιστική μάχη για το μέλλον της Ευρώπης», αλλά και «η αφετηρία της μεγάλης νίκης για το Κίνημα Αλλαγής»
Κληθείς να απαντήσει σε ποια περίπτωση θα συνεργαζόταν κυβερνητικά το ΚΙΝΑΛ με την ΝΔ, δίνει «πολλές πιθανότητες να συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ μετά τις επόμενες εκλογές».
Για τη συμμετοχή αρκετών "σημιτικών" στην πρωτοβουλία "Γέφυρα", μεταξύ άλλων, σημειώνει  ότι «πρέπει σε αυτό το συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να απαντήσουν με σαφή τρόπο τι έγινε στα 40 χρόνια της Μεταπολίτευσης.
Δεν μπορεί τις ζυγές ημέρες να φταίει το ΠΑΣΟΚ και τις μονές να αποθεώνεται ο Ανδρέας, ο Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου».
Για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ αναφέρει πως θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και απαντώντας σε όσους θέλουν "περισσότερο ΠΑΣΟΚ" στο όνομα και στα σύμβολα του ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι η ψυχή του Κινήματος και στην πρώτη γραμμή της μάχης, όμως οι 212.000 συνιδρυτές του 2017 έβαλαν τις βάσεις για κάτι ακόμα μεγαλύτερο με τη συμμετοχή όλων των ρευμάτων της Κεντροαριστεράς».
Τέλος, για το δεύτερο γύρο των δημοτικών/περιφερειακών εκλογών εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «Π. Γερουλάνος, Σπ. Βούγιας και Γρ. Αλεξόπουλος θα είναι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα η επιλογή των προοδευτικών πολιτών».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης