Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Στα 76,87 εκατ. ευρώ η παραγωγή ασφαλίστρων της Υδρογείου Ασφαλιστικής το 2018

tags :
Στα 76,87 εκατ. ευρώ η παραγωγή ασφαλίστρων της Υδρογείου Ασφαλιστικής το 2018
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες της σε πάνω από 450.000 ασφαλισμένους, συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και διαθέτει υποκαταστήματα και γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας
Με αισιοδοξία και κέρδη που το 2018 ξεπέρασαν τα 6,5 εκατ. ευρώ, ενισχύοντας κατά 23 μονάδες το δείχτη φερεγγυότητάς της, αντιμετωπίζει τη νέα χρονιά η Υδρόγειος Ασφαλιστική.
«Η Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει λόγους να γιορτάζει με τους ανθρώπους της μια χρονιά σημαντικών επιτευγμάτων», ανέφερε κατά την πρόσφατη εκδήλωση της κοπής πίτας της εταιρίας ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Παύλος Κασκαρέλης.
Μιλώντας στα στελέχη της εταιρίας ο κ. Κασκαρέλης, αναφέρθηκε στο υψηλό επαγγελματισμό του προσωπικού το οποίος συνέβαλε, ώστε η εταιρεία να καταγράψει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανάπτυξης στην ασφαλιστική αγορά – 14.3% αύξηση στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα – αλλά και, όπως πάντα, υψηλότατα ποσοστά ικανοποίησης από ασφαλισμένους και συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα.
Ο κ. Π. Κασκαρέλης αναφέρθηκε επίσης στη νέα γενιά της Διεύθυνσης Πωλήσεων, η οποία ανέπτυξε αξιόλογη παραγωγική δραστηριότητα, και, το 2019, θα ενισχύσει με δυναμισμό την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας.
Εγκάρδιες ευχές απηύθυνε στη συνέχεια ο κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Υδρογείου Ασφαλιστικής, τονίζοντας ότι το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την «ψυχή της εταιρείας και τη βάση πάνω στην οποία εδράζεται το πιο διακριτό στοιχείο στην 45χρονη πορεία της – ο ανθρωποκεντρικός της χαρακτήρας».
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Ble στον Αλιμο, το παρόν έδωσε όλη η ανώτατη διοίκηση της εταιρείας, μεταξύ αυτών ο κ. Λουκάς Κορομπίλης, Γενικός Διευθυντής, ο κ. Χρήστος Χατζηευθυμίου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Βορείου Ελλάδος, καθώς και ο Δρ. Νάκης Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Υδρόγειος Κύπρου.
Να σημειωθεί ότι η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις δυναμικότερες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες, δραστηριοποιείται εδώ και πέντε δεκαετίες στην ελληνική αγορά.
Με παραγωγή που το 2018 ανήλθε στα 76,7 εκατ. ευρώ, η εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα.
Η εταιρεία διαθέτει ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικών προϊόντων για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, της κατοικίας, της επιχείρησης, της αστικής ευθύνης, του προσωπικού ατυχήματος, κ.α.
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες της σε πάνω από 450.000 ασφαλισμένους, συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και διαθέτει υποκαταστήματα και γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης