Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Ανοδική κίνηση με το βλέμμα στα υψηλά έξι μηνών περιμένουν οι αναλυτές – Υποστηρικτικό το διεθνές κλίμα

tags :
ΧΑ: Ανοδική κίνηση με το βλέμμα στα υψηλά έξι μηνών περιμένουν οι αναλυτές – Υποστηρικτικό το διεθνές κλίμα
Τα αποτελέσματα χρήσης 2018 που ανακοινώνονται την επόμενη εβδομάδα θα τραβήξουν τα βλέμματα των επενδυτών
Θετικοί παραμένουν οι αναλυτές και για τη σημερινή συνεδρίαση σημειώνοντας πως η άνοδος υποστηρίζεται από τις αγορές του εξωτερικού, ενώ τονίζουν και το γεγονός ότι η αγορά απορροφά τις κινήσεις κατοχύρωσης κερδών κοντά στα υψηλά έξι μηνών και κοιτάζει υψηλότερα.
Τα αποτελέσματα χρήσης 2018 που ανακοινώνονται την επόμενη εβδομάδα εκτιμάται ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα των επενδυτών και θα στηρίξουν την ανοδική κίνηση της αγοράς.
 
Euroxx
Περιμένουμε από το ΧΑ να συνεχίσει υψηλότερα ακολουθώντας τη διεθνή τάση.

Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε μία συνεδρίαση μεταβλητότητας πιθανότατα ενόψει και της νέας ψηφοφορίας για το Brexit από τη Βρετανική Βουλή.  

Beta

Παρά τα βραχυπρόθεσμα κέρδη ο δείκτης είναι κοντά στο να ακουμπήσει τα πρόσφατα υψηλά των 6 μηνών απορροφώντας τις κινήσεις κατοχύρωσης κερδών σε σχετικά περιορισμένο εύρος.
Για τη σημερινή συνεδρίαση περιμένουμε μετακύλιση του επενδυτικού ενδιαφέροντος και επιλεκτικές τοποθετήσεις ώστε οι επενδυτές να παραμείνουν ενεργά επικεντρωμένοι στα αποτελέσματα της χρήσης 2018 που ανακοινώνονται την επόμενη εβδομάδα (ΕΧΑΕ, Motor Oil, Fourlis, Autohellas, Τιτάν), υποστηρίζοντας τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.  
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης