Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι "έχει πολλά να κρύψει" για τους στόχους που έπληξαν ινδικά μαχητικά αεροσκάφη

Reuters: Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι
Οι ινδικές αεροπορικές επιδρομές είχαν στόχο μεταξύ άλλων και ένα θρησκευτικό σχολείο
Η Ινδία ανακοίνωσε το Σάββατο 9/3 ότι το Πακιστάν έχει πολλά να κρύψει, καθώς αρνείται την πρόσβαση σε δημοσιογράφους σε περιοχή εντός της επικράτειάς του που βομβαρδίστηκε κατά τη διάρκεια ινδικών αεροπορικών επιδρομών, όπως μεταδίδει το Reuters.
Eπικαλούμενοι λόγους ασφαλείας Πακιστανοί αξιωματούχοι δεν επέτρεψαν σε μία ομάδα του Reuters να ανέβει σε έναν λόφο στο Πακιστάν,  όπου βρίσκεται ένα θρησκευτικό σχολείο και άλλα κτίρια, τα οποία μπήκαν στο στόχαστρο των ινδικών μαχητικών την περασμένη εβδομάδα.
"Το γεγονός ότι το Πακιστάν αρνήθηκε την πρόσβαση σε δημοσιογράφους στο συγκεκριμένο μέρος, δείχνει ότι έχει πολλά να κρύψει" δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ινδίας Raveesh Kumar.
Επανέλαβε δε, τους ισχυρισμούς της ινδικής κυβέρνησης ότι οι αεροπορικές επιδρομές ήταν επιτυχημένες και έπληξαν τους επιθυμητούς στόχους, όταν ρωτήθηκε για τις εικόνες υψηλής ανάλυσης που έφερε στη δημοσιότητα το Reuters και δείχνουν το θρησκευτικό σχολείο να στέκει ακόμα ανέπαφο.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης