Τελευταία Νέα
Speculator

Το διαζύγιο του επώνυμου ζευγαριού αποκάλυψε ότι ο σύζυγος δεν υπέβαλλε φορολογικές δηλώσεις τα τελευταία 10 χρόνια

tags :
Το διαζύγιο του επώνυμου ζευγαριού αποκάλυψε ότι ο σύζυγος δεν υπέβαλλε φορολογικές δηλώσεις τα τελευταία 10 χρόνια
Ο έλεγχος της εφορίας!
Η εφορία «άνοιξε» τα μάτια της συζύγου που βρίσκεται στην κυριολεξία στα.. μαχαίρα  με τον πρώην το σύζυγο της και προσπαθεί να του πάρει ότι έχει και δεν έχει ως διατροφή αφού έχει αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών τους.
Η  κυρία από το χώρο του θεάματος έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες για πρωτοσέλιδα σε περιοδικά που ασχολούνται με τους επωνύμους αλλά μέχρι σήμερα δεν τις δόθηκε η ευκαιρία να  απλώσει το χέρι της στο πορτοφόλι του εν διαστάσει συζύγου της.
Οι διενέξεις του ζευγαριού ήταν και παραμένουν πρώτο θέμα ανάμεσα στις κυρίες της υψηλής κοινωνίας και κυρίως  για την κυρία που απαιτεί «γη και ύδωρ» από τον πρώην άνδρα της. Ωστόσο ο επώνυμος σύζυγος με βαρύ ονοματεπώνυμο και  σημαντικό μέγεθος  της  οικονομικής επιχειρηματικής ζωής της χώρας αποδεικνύεται πιο έξυπνος και πιο οργανωμένος έναντι τω παράλογων οικονομικών απαιτήσεων της πρώην συζύγου του.
Όλα αποκαλύφτηκαν όταν η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του επώνυμου επιχειρηματία προσήλθε στην αρμόδια εφορία καταθέτοντας Εισαγγελική εντολή με την υποχρέωση η αρμόδια Δ.Ο.Υ. να δώσει πληροφορίες για τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην άνδρα της.
Μια δυσάρεστη έκπληξη όμως περίμενε την κυρία όταν πληροφορήθηκε τα ευρήματα της έρευνας της εφορίας αλλά και για την ίδια την εφορία.  
Η έρευνα ανέδειξε ότι ο πλούσιος και οικονομικά ευκατάστατος σύζυγος δεν είχε υποβάλλει φορολογική δήλωση για περισσότερα από δέκα χρόνια με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται στη οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή τα εισοδήματά του όπως και τα  περιουσιακά του στοιχεία.
Κρύος ιδρώτας έλουσε το πρόσωπο της κυρίας που περίμενε ότι με την Εισαγγελική εντολή θα έβγαζε… λαγό.
Ωστόσο η αρμόδια εφορία που έλαβε το σχετικό αίτημα έχει δώσει εντολή έρευνας του φυσικού προσώπου για το οποίο  θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα  επιβληθούν πρόστιμα καθώς η ελληνική φορολογική νομοθεσία προβλέπει ότι είναι υποχρεωτική η υποβολή φορολογικών δηλώσεων ακόμη κι αν ο υπόχρεος έχει μηδενικά εισοδήματα.
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η προσδοκία της πρώην συζύγου για την είσπραξη μιας πολύ μεγάλης διατροφής φαίνεται ότι δεν θα  καρποφορήσει αφού ο σύζυγος έχει καλύψει τα εισοδηματικά του ίχνη.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr  
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης