Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η MetLife στηρίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

tags :
Η MetLife στηρίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
H ΜеtLife πρώτη και μόνη ασφαλιστική εταιρεία που προσκλήθηκε στο «Women’s Global Innovation Coalition for Change (G.I.C.C.)» των Ηνωμένων Εθνών
Η ΜetLife, μία εταιρία με ιστορία 150 χρόνων, που έχει την καινοτομία ως βασικό συστατικό της φιλοσοφίας της, προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία «Women’s Global Innovation Coalition for Change (G.I.C.C.)» των Ηνωμένων Εθνών.
Η ΜеtLife είναι η πρώτη και η μόνη ασφαλιστική εταιρεία που προσκλήθηκε να γίνει μέλος της πρωτοβουλίας αυτής, που αποτελεί μία παγκόσμια συνεργασία μεταξύ των Ηνωμένων Εθνών και σημαντικών εκπροσώπων εταιριών, φορέων και ΜΚΟ, με στόχο να μειωθούν τα εμπόδια εκείνα που περιορίζουν τις γυναίκες να ασχοληθούν με την καινοτομία, την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα.
«H πρόσκλησή μας να ενταχθούμε στην πρωτοβουλία αυτή είναι η απόδειξη της δέσμευσης της МеtLife στα θέματα που αφορούν στη διαφορετικότητα και στην ένταξη, καθώς και στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για όλους και όλες.» δήλωσε ο Michel Khalaf, Πρόεδρος U.S. Business και EMEA και επερχόμενος MetLife CEO.
Ταυτόχρονα, η MetLife στηρίζει για 5η συνεχή χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και, μέσα από τη συνεργασία της με τον οργανισμό International Women’s Day, συμμετέχει, ως βασικός συνεργάτης, με τη καμπάνια #Τransformthefuture. Παράλληλα, παρακινεί όλους τους εργαζόμενούς της, μέσω εσωτερικής καμπάνιας επικοινωνίας να γίνουν οι ίδιοι πρωτοπόροι της αλλαγής, #innovatеforchange, με την οποία καλούνται να συνεχίζουν να βρίσκουν καινοτόμους τρόπους δημιουργικής συνεργασίας και να παρακινούν τους πελάτες της να ενεργοποιούνται προς την κατεύθυνση της πραγματικής ισότητας.
Οι πρωτοβουλίες της MetLifе όμως δεν σταματούν εδώ.
Μέσω της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Γυναικών (Global Women Initiative), που ξεκίνησε το 2012, η MetLife σχεδιάζει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων και διοχετεύει πόρους για την αύξηση της εκπροσώπησης των γυναικών σε ηγετικούς ρόλους, την ενίσχυση της ηγετικής τους ικανότητας και του ταλέντου τους, καθώς και τη διευκόλυνση των γυναικών να αναπτυχθούν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.
Η εταιρεία υιοθετεί μια πολύπλευρη προσέγγιση για την προσέλκυση, την συμμετοχή και την ανάπτυξη των γυναικών ως ηγετών. Για να επιτύχει αυτόν το στόχο συνεργάζεται επίσης με εξωτερικούς οργανισμούς όπως το Lean in, μέσω του οποίου εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο ενθαρρύνουν η μία την άλλη να βγουν μπροστά και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Το 65% του δυναμικού της MetLife στην Ελλάδα είναι γυναίκες!
Την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί η MetLife και στην Ελλάδα.
«Στη MetLife όλοι εργαζόμενοι και εργαζόμενες μας αναδεικνύουν το ταλέντο τους και αναπτύσσονται με κριτήριο την αξία τους και τις δυνατότητες τους και όχι με βάση το φύλο τους.
Αυτό αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο και στη ΜеtLife Ελλάδος, αφού το 65% του δυναμικού μας είναι γυναίκες εκ των οποίων το 33% είναι ανώτερα στελέχη. Παραμένουμε διαχρονικά πιστοί στην παγκόσμια δέσμευσή μας για σεβασμό της διαφορετικότητας για να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο και να επηρεάζουμε προς το καλύτερο ζωές των γυναικών σε όλον τον κόσμο.
Θα συνεχίσουμε να τις ενθαρρύνουμε να εξελίσσονται και να συμμετέχουν ενεργά.» υπογράμμισε ο κ. Κυριάκος Αποστολίδης, Γενικός Διευθυντής MetLife Ελλάδος και Κύπρου.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.metlife.com/diversity και στο https://www.internationalwomensday.com/MetLife
Ενημερώσεις σχετικά με τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2019 μπορείτε να βρείτε χρησιμοποιώντας το hashtag #innovateforchange.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης