Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Οι ευρωεκλογές του Μαΐου θα δώσουν μήνυμα στον Τσίπρα για τη διακυβέρνηση του

Θεοχάρης: Οι ευρωεκλογές του Μαΐου θα δώσουν μήνυμα στον Τσίπρα για τη διακυβέρνηση του
Θετικό βήμα η έξοδος στις αγορές με το δεκαετές ομόλογο υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση πως οι ευρωεκλογές του Μαΐου θα δώσουν σαφές μήνυμα στον Τσίπρα για τη διακυβέρνηση του διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Χ. Θεοχάρης, ο οποίος απέδωσε χαρακτήρα εθνικών εκλογών.
 «Ό,τι κι αν αποφασίσει ο Τσίπρας οι εκλογές της 26ης Μαΐου θα δώσουν το μήνυμα στον πρωθυπουργό για τη διακυβέρνησή του» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Θεοχάρης, ο οποίος χαρακτήρισε θετικό βήμα την έξοδο με το 10ετές ομόλογο.
«Αυτό πρέπει να πιστωθεί και στα στελέχη του ΟΔΔΗΧ και στην κυβέρνηση» είπε ο κ. Θεοχάρης, εκτιμώντας ότι οι αγορές προεξοφλούν την εκλογική νίκη της ΝΔ γιατί προοεξοφλείται ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι καλύτερη με τις επενδύσεις.
Όσον αφορά το εισαγγελικό πόρισμα για το Μάτι ο κ.Θεοχάρης καταλόγισε στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου «παραλήρημα αλαζονείας», χαρακτηρίζοντας «φαιδρές» τις δηλώσεις της περί στοχοποίησής της επειδή είναι γυναίκα.
«Ο πολιτικός πολιτισμός του Μητσοτάκη φαίνεται από τη δήλωσή του για την κα. Δούρου.
Οι πολιτικές ευθύνες αποδίδονται στην κάλπη» είπε ο κ.Θεοχάρης, ο οποίος χαρακτήρισε αστείες δικαιολογίες το ότι φταίνε τα αυθαίρετα για την τραγωδία.
«Η κυβέρνηση είχε πει ότι θα τα κατεδαφίσει και δεν έχει γίνει τίποτα.
Η κυβέρνηση είναι συνένοχη μετά τους νεκρούς γιατί συνεχίζει και αφήνει μια κατάσταση» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης