Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Θετικό παραμένει το momentum στις τράπεζες – Στα στοιχεία για το ΑΕΠ και στη Eurobank το ενδιαφέρον

tags :
ΧΑ: Θετικό παραμένει το momentum στις τράπεζες – Στα στοιχεία για το ΑΕΠ και στη Eurobank το ενδιαφέρον
Μετά το κλείσιμο δημοσιεύει αποτελέσματα η Eurobank, ενώ λήγει και η δημόσια προσφορά για το εταιρικό ομόλογο της Aegean Airlines
Το θετικό momentum που επικρατεί στις τραπεζικές μετοχές αναμένεται από τους αναλυτές να συνεχιστεί και στη σημερινή συνεδρίαση.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν τα στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ στο τέταρτο τρίμηνο του 2018, τα οποία θα δημοσιεύσει η ΕΛΣΤΑΤ.
Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα χρήσης 2018 της Eurobank, ενώ σήμερα λήγει και η δημόσια εγγραφή για το εταιρικό ομόλογο της Aegean.

Euroxx
Το θετικό momentum που ωθεί τις τράπεζες αναμένεται να συνεχιστεί.
Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένα και στα στοιχεία που θα δημοσιεύσει η ΕΛΣΤΑΤ για το ΑΕΠ του τετάρτου τριμήνου 2018.

Eurobank
Παρά το momentum της τελευταίας εβδομάδας περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει στη σημερινή συνεδρίαση λόγω των μικτών τάσεων των διεθνών αγορών.

Beta
Στη σημερινή ατζέντα τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το ΑΕΠ τετάρτου τριμήνου στις 12:00, ενώ σήμερα είναι η τελευταία ημέρα δημόσιας εγγραφής για το εταιρικό ομόλογο της Aegean.
Επίσης η Eurobank θα δημοσιεύσει αποτελέσματα τετάρτου τριμήνου μετά το κλείσιμο.
Η εγχώρια αγορά αναμένεται να εμφανίσει τάσεις συσσώρευσης μετά τη χθεσινή άνοδο, με τις τράπεζες να ορίζουν την τάση στη συνεδρίαση για μία ακόμη φορά.

Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης