Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Δεν θα είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές 2020 ο Michael Bloomberg

tags :
ΗΠΑ: Δεν θα είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές 2020 ο Michael Bloomberg
Ο Michael Bloomberg δεν θα είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ
Το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020 απέκλεισε ο μεγιστάνας επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg, ο οποίος πέρυσι εντάχθηκε στο κόμμα των Δημοκρατικών προκειμένου να δώσει μάχη κατά του Προέδρου Donald Trump.
Η απόφαση του κ Michael Bloomberg «φαίνεται να αναγνωρίζει τις περιορισμένες πιθανότητες που θα είχε η υποψηφιότητα ενός μετριοπαθούς νεοεισερχόμενου σε ένα φιλελεύθερο κόμμα» σχολιάζουν οι New York Times, προσθέτοντας ότι ύστερα από δημοσκοπήσεις και έρευνα οι σύμβουλοί του κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι πιθανότητες να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών θα ήταν ελάχιστες και θα μπορούσαν μάλιστα να εξαλειφθούν εντελώς εάν έμπαινε στην κούρσα και ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden.
«Πιστεύω πως θα κέρδιζα τον Donald Trump σε γενικές εκλογές» έγραψε ο ίδιος σε άρθρο του στο Bloomberg με το οποίο ανακοίνωσε την απόφασή του.
«Αλλά αντιλαμβάνομαι πολύ καλά την δυσκολία του να κερδίσω το χρίσμα των Δημοκρατικών σε μία κούρσα με τόσους πολλούς υποψηφίους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης