Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Μινέττα: Αυξήθηκε κατά +10% η παραγωγή ασφαλιστήριων συμβολαίων το 2018

tags :
Μινέττα: Αυξήθηκε κατά +10% η παραγωγή ασφαλιστήριων συμβολαίων το 2018
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική συνεχίζει για πέμπτη δεκαετία τη δραστηριοποίηση της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, προσφέροντας ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ασφαλισμένων
Αύξηση της παραγωγής ασφαλιστήριων συμβολαίων κατά +10%, αλλά και αποζημιώσεις για ζημιές που ανέρχονται στα 27 εκατ. ευρώ, είχε μέσα στο 2018 η μία, εκ των τριών, αμιγώς ελληνική ασφαλιστική εταιρία, η ΜΙΝΕΤΤΑ.
Άμεσα κινήθηκε ο μηχανισμός για τις αποζημιώσεις –κυρίως αντικαταστάσεις-οχημάτων από την μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, με δεδομένο, ο,τι η εταιρία έχει ως πρώτη της προτεραιότητα την άμεση και δίκαιη αποζημίωση για τους ασφαλισμένους της.
Σημειώνεται ότι για ένα ακόμα έτος, τόσο οι ασφαλισμένοι στην Εταιρεία, όσο και οι συνεργαζόμενοι διαμεσολαβητές, απέδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους σε αυτήν, καθώς το ποσοστό διατηρησιμότητας ήταν ιδιαίτερα υψηλό και άγγιξε το 90%.
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική συνεχίζει για πέμπτη δεκαετία τη δραστηριοποίηση της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, προσφέροντας ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ασφαλισμένων και με σταθερή προσήλωση στη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης