Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Groupama Ασφαλιστική: Πρώτη εταιρεία που εγγυάται αποζημίωση 5.000 ευρώ μέσα σε επτά ημέρες

Groupama Ασφαλιστική: Πρώτη εταιρεία που εγγυάται αποζημίωση 5.000 ευρώ μέσα σε επτά ημέρες
Η Groupama Ασφαλιστική παραμένει πάντα μια εταιρεία με ανθρώπινο πρόσωπο, με σκοπό να παρέχει αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις στα προβλήματα κάθε ασφαλισμένου
Η Groupama Ασφαλιστική, καινοτομώντας για μια ακόμη φορά, γίνεται η πρώτη -και μοναδική- εταιρεία στην ελληνική αγορά που εγγυάται ότι ο μέγιστος χρόνος καταβολής αποζημίωσης για ζημιές μέχρι 5.000 ευρώ δεν θα υπερβαίνει το χρονικό περιθώριο των επτά εργάσιμων ημερών.
Από την 1η Μαρτίου 2019, οι ασφαλισμένοι στα προγράμματα κατοικίας ασφάλισης Cocoon, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και κατόπιν επίσκεψης ειδικού πραγματογνώμονα, έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν το έντυπο «Άμεσος διακανονισμός ζημιάς πυρός και πρόσθετων κινδύνων» και να λάβουν την αποζημίωση εντός επτά ημερών, εφόσον το ύψος των ζημιών δεν υπερβαίνει το προαναφερθέν ποσό. Παράλληλα, η εταιρεία δεσμεύεται να καταβάλει ανταποδοτικά το ποσό των 50 ευρώ για κάθε εργάσιμη ημέρα καθυστέρησης αποπληρωμής της αποζημίωσης, ως μια ρήτρα αξιοπιστίας προς τους συμβεβλημένους.
Με αυτή την πρωτοποριακή κίνηση, η Groupama Ασφαλιστική επιχειρεί να ενδυναμώσει τη σχέση εμπιστοσύνης και φερεγγυότητας που έχει κτίσει με τους πελάτες της, εισάγοντας συνεχώς νέους τρόπους για να τους στηρίζει άμεσα σε δύσκολες στιγμές.
Ασφάλιση, άλλωστε, για την εταιρεία δεν σημαίνει μόνο κάλυψη ζημιών, αλλά και αποτελεσματική εξυπηρέτηση εκείνων που αντιμετωπίζουν απρόοπτα γεγονότα.
Βίντεο – Τι να κάνετε σε περίπτωση ζημιάς στην κατοικία: https://youtu.be/xrdJuZXS7xk
Η Groupama Ασφαλιστική παραμένει πάντα μια εταιρεία με ανθρώπινο πρόσωπο, με σκοπό να παρέχει αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις στα προβλήματα κάθε ασφαλισμένου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης