Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να παρουσιάσει ένα πλασματικό προοδευτικό προφίλ

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να παρουσιάσει ένα πλασματικό προοδευτικό προφίλ
Μοναδικός στόχος είναι η προσωπική επιβίωση του ίδιου του κ.Τσίπρα υποστήριξε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να παρουσιάσει ένα πλασματικό προοδευτικό προφίλ με μοναδικό στόχο την  προσωπική επιβίωση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα διατύπωσε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μ. Χριστοδουλάκης, ο οποίος με αυτό το επιχείρημα δικαιολόγησε και την απουσία του ΚΙΝΑΛ από τη σημερινή εκδήλωση, στην οποία συμμετέχει η ομάδα των Σοσιαλιστών – Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην οποία θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Έχουμε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στην εν λόγω εκδήλωση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να παρουσιάσει ένα πλασματικό προοδευτικό προφίλ, με μοναδικό στόχο την προσωπική επιβίωση του ίδιου του κ. Τσίπρα.
Ο ίδιος είναι ικανός να πετάξει ακόμα και τους βουλευτές του, που επί τέσσερα χρόνια ψήφιζαν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην εξουσία, και να τους αντικαταστήσει με όσους πρόθυμα του παρέχουν μία βολική στήριξη.
Ακόμη και σε αυτούς, οι οποίοι πριν από μερικές μέρες τον έβριζαν, αν του προσφέρουν μια σανίδα σωτηρίας ή μια… ‘γέφυρα’ για να υποστηρίξει το «προοδευτικό» του αφήγημα, είναι διατεθειμένος να τους ενσωματώσει με το αντίστοιχο αντάλλαγμα στο σχέδιο του» υποστήριξε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Χριστοδουλάκης.
«Πολάκης, Κουίκ, Κουντουρά, Παπακώστα, Παπαχριστόπουλος, Μεγαλοοικονόμου θα κάτσουν σήμερα στη δεύτερη σειρά, ώστε να εμφανιστεί ο κ. Τσίπρας με τη λεοντή του προοδευτικού και του Σοσιαλδημοκράτη» είπε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος επεσήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, ως αντιπολίτευση πορεύτηκε με τα συνθήματα για κρεμάλες και γερμανοτσολιάδες, για να πάρει την εξουσία στο βωμό της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής, κυβέρνησε χέρι-χέρι με τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, εφάρμοσε την πιο σκληρή και αχρείαστη μνημονιακή πολιτική και ακόμα και σήμερα συγκυβερνά με τα υπολείμματα της ακροδεξιάς».
«Το πολιτικό ζητούμενο είναι να αντιληφθούμε ότι η έννοια του προοδευτικού και του Σοσιαλδημοκράτη δεν διαμορφώνεται απλώς και μόνο από το πώς αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας» είπε ο κ.Χριστοδουλάκης, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να δώσει λύσεις στον τόπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης