Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλαμπουράρης: Πολύ κρίσιμες οι Ευρωεκλογές (26/5) - Να μη χαθεί το όραμα της «Ευρώπης των λαών»

Φλαμπουράρης: Πολύ κρίσιμες οι Ευρωεκλογές (26/5) - Να μη χαθεί το όραμα της «Ευρώπης των λαών»
Σε συσπείρωση των «προοδευτικών δυνάμεων» κάλεσε ο υπουργός Επικρατείας 
Στην ανάγκη να δημιουργηθεί μια μεγάλη συσπείρωση των αριστερών, σοσιαλιστικών, οικολογικών και προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, αναφέρθηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στη  συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή (3/3/2019).
Όπως είπε ο κ. Φλαμπουράρης στόχος αυτής της συσπείρωσης είναι η απόκρουση της αναβίωσης των φασιστικών και ακροδεξιών ιδεών και κομμάτων
Τόνισε πως αυτή η συμμαχία θα πρέπει να εμβαθύνει στις προτάσεις και λύσεις που θα αντιμετωπίσουν τις αιτίες ανόδου της ακροδεξιάς, οι οποίες δεν είναι άλλες από τις πολιτικές λιτότητας και άλλες, που οδηγούν στη φτωχοποίηση μεγάλων κοινωνικών στρωμάτων.
Κλείνοντας την τοποθέτησή του, επισήμανε πως η πολιτική πρέπει να ξαναπάρει το ρόλο της και να σταματήσουν να καθορίζονται οι πολιτικές επιλογές από τεχνοκρατικούς θεσμούς, οι οποίοι απομακρύνονται συνεχώς από την πραγματική οικονομία και προσεγγίζουν συνεχώς περισσότερα εργαλεία, ξένα με την ανάπτυξη και τις κοινωνικές πολιτικές.
Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών είναι πολύ κρίσιμα, για να μην χαθεί το όραμα της «Ευρώπης των λαών κι όχι των εταιρειών».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης