Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Μπακογιάννης: Να βγει μπροστά και στο ζήτημα της καταστολής ο δήμος Αθηναίων

Κ. Μπακογιάννης: Να βγει μπροστά και στο ζήτημα της καταστολής ο δήμος Αθηναίων
«Στόχος μου είναι να είμαι ο καλύτερος δήμαρχος», ανέφερε ο Κ. Μπακογιάννης
«Ο δήμος Αθηναίων πρέπει να βγει μπροστά και στο ζήτημα της καταστολής», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο  Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδα και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης, ο οποίος και ανέφερε πως «θέλουμε να διώξουμε από την αυτοδιοίκηση την κομματίλα».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων , Κ. Μπακογιάννης, μίλησε για αναβάθμιση της δημοτικής αστυνομίας με τεχνολογικά μέσα και εξοπλισμό, αλλά και για ένα νέο επιχειρησιακό συντονιστικό κέντρο, με συνεργασία ΕΛΑΣ – δημοτικής αστυνομίας.
«Ο ίδιος ο δήμος δεν μπορεί απλώς να βγαίνει και να καταγγέλλει, ο δήμαρχος αν θέλει να πάρει πρέπει και να δώσει, συνεισφέροντας στην πρόληψη με ένα περιβάλλον φιλικό προς την οικογένεια και τον νέο, και εχθρικό προς τον παραβάτη και τον εγκληματία…
Σήμερα στο φωτισμό η Αθήνα είναι γεμάτη μαύρες τρύπες» σημείωσε, όιπως μεταδίδει το skai.gr.
Ακόμη, ο κ. Μπακογιάννης επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «θέλουμε να διώξουμε από την αυτοδιοίκηση την κομματίλα», σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να αισθάνεται κομμάτι της κεντρικής πολίτικης σκηνής, έχει σημαντική δουλειά και  πρέπει να ασχολείται με την καθημερινότητα. .
«Στόχος μου είναι να είμαι ο καλύτερος δήμαρχος», υπογράμμισε, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι  «στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετράει το τι κάνεις, όχι το τι λες».
Ακόμη, κάνοντας αναφορά στη σημασία αξιοποίησης όλων των δυνατών πόρων από τους δήμους και τις περιφέρειες, επεσήμανε για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πως «είμαστε η πρώτη περιφέρεια  στην απορροφητικότητα πόρων στη χώρα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης