Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν θα πανηγυρίσουμε καμία ενδεχόμενη νίκη στις εκλογές – Οι βλάβες του ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία θα διορθωθούν

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν θα πανηγυρίσουμε καμία ενδεχόμενη νίκη στις εκλογές – Οι βλάβες του ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία θα διορθωθούν
Πιστεύω ακράδαντα ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα στις εκλογές, τόνισε ο Αδ. Γεωργιάδης
«Eμείς δεν πρόκειται να πανηγυρίσουμε καμία ενδεχόμενη νίκη στις εκλογές.
Εμείς θα πανηγυρίσουμε μόνο την ημέρα, που πλέον θα αποδεικνύει ότι τα παιδιά μας που έφυγαν στο εξωτερικό, έχουν αρχίσει και γυρίζουν πίσω και βρίσκουν δουλειές στην Ελλάδα», τόνισε από τα Τρίκαλα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης.
Μιλώντας σε εκδήλωση κοπής της πίτας που οργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων, ξεκαθάρισε πως «μόνο τότε θα επιτρέπουμε στον εαυτό μας πανηγυρισμούς γιατί έχουμε σκληρή δουλειά να κάνουμε για να το πετύχουμε αυτό και πολύ δρόμο και πολύ ανήφορο, μπροστά στα χάλια που αφήνει πίσω της η πρώτη φορά αριστερά».
Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «το 2019 είναι ένα έτος στο οποίο έχουμε μία ευκαιρία που δεν ξαναείχαμε ποτέ, να μπορούμε να κερδίσουμε ταυτόχρονα τις δημοτικές, τις περιφερειακές, τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές.
Και να έχουμε τέσσερα καθαρά χρόνια για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να φύγει η Ελλάδα από το βούρκο».’
Όπως είπε, «είναι μία ευκαιρία την οποία η παράταξή μας, δεν πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη, είναι μία ευθύνη για κάθε Νεοδημοκράτη να μπορέσει να κάνει το δικό του αγώνα και να δώσουν την ευκαιρία στον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει αυτό που πρέπει και να γίνουμε όλοι περήφανοι».
Κάνοντας αναφορά στις εκλογές ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «ξέρω πως υπάρχει αυτός ο ούριος άνεμος των δημοσκοπήσεων και αυτή η αίσθηση στην κοινωνία ότι η Νέα Δημοκρατία, θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές.
Και πιστεύω ακράδαντα, ότι θα είμαστε».
Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι «ο αντίπαλός μας δεν είναι ένα συνηθισμένο κόμμα.
Και δεν μοιάζουν καθόλου με μας.
Είναι άνθρωποι που ζουν για την εξουσία.
Είναι άνθρωποι για την εξουσία, δεν πρόκειται να σταματήσουν μπροστά σε τίποτα.
Η μόνη πραγματική τους ιδεολογία είναι πώς θα κρατήσουν την εξουσία».
Ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ανέφερε «να είστε έτοιμοι για μεγάλο αγώνα, για σκληρό κουπί, για μάχη καφενείο-καφενείο, για πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι.
Τις εκλογές δεν τις κερδίζουν οι δημοσκοπήσεις, τις εκλογές τις κερδίζει ο λαός στην κάλπη αφού καταμετρηθεί και το τελευταίο ψηφοδέλτιο.
Και σας παρακαλώ και σας καλώ να είστε παρούσες και παρόντες σε αυτές τις μάχες που έχουμε το 2019».
Αναφερόμενος στον εαυτό του μεταξύ άλλων σημείωσε ότι στο «τέλος η αλήθεια πάντα λάμπει και όποιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δεν φοβάται τίποτα», ενώ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αφού την χαρακτήρισε επαίσχυντη, τόνισε ότι «όλες οι βλάβες που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία θα διορθωθούν», όμως «η ζημιά που έκανε στην ελληνική ιστορία και η ζημιά που έκανε στην Μακεδονία μας, δυστυχώς, είναι ανήκεστος.
Θα είναι βλάβη που θα ακολουθεί την ελληνική ιστορία και τα ελληνικά συμφέροντα για τους επόμενους αιώνες».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS