Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κρητών Άρτος: Στο 80,37% ανήλθε το ποσοστό της SwitzGroup Europe Limited

Κρητών Άρτος: Στο 80,37% ανήλθε το ποσοστό της SwitzGroup Europe Limited
Στο 80,37% ανήλθε το ποσοστό της SwitzGroup Europe Limited στην Κρητών Άρτος
Στο 80,37% ανήλθε το ποσοστό της SwitzGroup Europe Limited στην Κρητών Άρτος, μετά από την απόκτηση μετοχών της εταιρείας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (1/3/2019) ανακοίνωση, η εταιρεία με την επωνυμία «Κρητών Άρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» και διακριτικό τίτλο «Κρητών Άρτος ΑΕΒΕ», εταιρία εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ, με βάση την παρ. 2 του άρθρου 17 των Κανόνων Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς του ΧΑ, και σε συνέχεια της από 28/2/2019 ενημέρωσης που έλαβε από την εταιρία με την επωνυμία «SwitzGroup Europe Limited» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η «SwitzGroup Europe Limited» προέβη σε αγορά, με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή (OTC), 65.823 κοινών ονομαστικών μετοχών, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 1,23% του συνόλου των μετοχών της «Κρητών Άρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» δ.τ. «Κρητών Άρτος ΑΕΒΕ».
Περαιτέρω, η εταιρία «SwitzGroup Europe Limited» πούλησε εμμέσως, με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή (OTC), 19.585 κοινές ονομαστικές μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,37% του συνόλου των μετοχών της «Κρητών Άρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» δ.τ. «Κρητών Άρτος ΑΕΒΕ», μέσω πώλησης των μετοχών αυτών από τη εταιρεία με την επωνυμία «Exalico Limited» της οποίας μοναδική μέτοχος είναι η «SwitzGroup Europe Limited».
Κατόπιν των ανωτέρω, η «SwitzGroup Europe Limited» κατέχει αμέσως και εμμέσως συνολικά 4.276.749 κοινές ονομαστικές μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 80,37% του συνόλου των μετοχών της «Κρητών Άρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» δ.τ. «Κρητών Άρτος ΑΕΒΕ.
Η παρούσα ενημέρωση γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 των Κανόνων Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς του ΧΑ δεδομένου ότι το ποσοστό άμεσης και έμμεσης συμμετοχής των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας «SwitzGroup Europe Limited» ανήλθε του ορίου του 5%.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης